Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сьогодні потрібен результат.

2017-10-06 07:00 Чим ближче до матчу, тим більше нервів. Мене зараз так трясе, бо вже не можу дочекатися ...

Чим ближче до матчу, тим більше нервів. Мене зараз так трясе, бо вже не можу дочекатися матчу Косово - Україна. А сьогодні ж потрібна лише перемога. Нехай ця перемога не буде впевненою. Нехай ця перемога не буде розгромною (хоча різницю м'ячів нам не завадить покращити), але це будуть три очки, за якими ми приїхали до Албанії.

Мені не потрібна сьогодні суперкрасива гра - п'яточки там та інше. Лише потрібні ці три очки.

Зрозуміло, як Божий день, як буде діяти суперник, явий виставить "автобус", розраховуючі на контрататки. Зрозуміло, що хоча б гол треба забити вже у першому таймі, чого ми не змогли зробити у першому матчі. А бажано забити у перші 15 хвилин. Бо якщо не зробити цього, то підуть нерви. У Косово грають чималеньки "дуринди" :) Маю на увазі, що у них там амбали. І грати верхом не вийде. Доведеться грати низом, щоразу опускаючі м'яч на землю. І не забуваємо, що Косово - це не Сан-Марино. І з ними вальяжна гра не пройде. Сподіваюся, що Андрій Миколайович та усі гравці це розуміють.

Склад тут важко прогнозувати. Безперечно, що у воротах буде Пятов. У центрі захисту найшвидше гратимуть Хачик з Ордецом. Праворуч Соболь, а ліворуч Матвієнко. У півзахисті по краях зрозуміло, хто зіграє - Ярмола та Конопа. А ось у центрі хто вийде, тут важко сказати. Проти косоварів, які будуть боротися на кожному метрі, найшвидше за все вийде Тарас Степаненко, і Денис Гармаш (сподіваюся, що ми його нарешті побачимо). Плюс до них можна було випустити Сидорчука. Але б корисніше було випустити Руслана Ротаня, який у першому матчі у Польщі, вийшовши на заміну забив 2 голи "косоварам". Щоправда один з них не зарахували через оффсайд. Але знаючі наших тренерів, то і Малиновський може вийти. Ну у нападі тут важко сказати, хто вийде. Швидкий Кравець, або Бєсєдін, який може поборотися проти високих захисників суперника.

Також слід нашим нападникам та Коно пам'ятати, що вони "висять" на жовтих. Так що треба грати їм спокійно, а то можемо залишитися взагалі без форвардів на Хорватію. А ось Хачеріді та Гармаш можуть "бити" суперників ногами акуратно, бо вони на жовтих не "висять" :)))

Будемо вірити. Будемо переживати, бо нічого іншого нам не залишаються.

Успіху вам, Збірна України !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.10.2017, 07:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть