Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Думки з поглядом на майбутнє.

2017-10-10 10:44 Прийшовши в себе після вчорашніх емоцій, вирішив написати. Що хочу сказати, дивлячись на обличчя футболістів після ...

Прийшовши в себе після вчорашніх емоцій, вирішив написати.

Що хочу сказати, дивлячись на обличчя футболістів після фінального свистка потмітив , як ледве Коноплянка, Ярмола та інші ледь стримували сльози, Ротань..(для якого це був останній реальний шанс поїхати на ЧС).

Всі вони прекрасно розуміють що і для них це також був найкращий шанс зіграти на чемпіонаті світу, 27-28 років, майже на піку своєї кар'єри.

Звичайно, в них ще буде шанс зіграти на ЧС 2022 в Катарі, але це вже будуть зовсім інші гравці. Давайте подивимось кому скільки буде років на той час(в основному лідерам) :

1). Ярмоленко - на даний момент йому 27 років, вже зовсім скоро 28. На період проведення ЧС йому буде 33 роки...

2). Коноплянка - та же сама ситуація.

3). Степаненко, Ракицький, Гармаш, Сидорчук . .

4). Хачеріді - наш стовп оборони збірної, йому буде 35 років.. Хоч і часу до наступного ЧС ще дуже багато, але потрібно вже зараз думати про майбутнє. Хлопці про яких я написав, ще звичайно матимуть шанс зіграти на мундіалі(туди звичайно ще потрібно буде вийти), але ніхто незнає який в них буде рівень гри, вік своє візьме.

Всі ми бачимо як наш футбол "помирає", деградує..сумно.. Але в нас є дуже багато талановитої молоді, навіть нападників хороших вистачає, їм би довіру від тренера, і звичайно ігрову практику мати і тоді це не буде проблема для збірної. Я не буду перераховувати всіх, АЛЕ чому було не визвати Хльобаса? того ж Зозулю який починає потихеньку знов грати, якого визнавали найкращим в команді, можливо хтось зі мною не погодиться на рахунок нього, так він не дуже й забивний форвард, АЛЕ він боєць, він патріот!!! Він вийде на поле і він буде до останнього давити пресингом на суперника, він заробить пенальті..і не буде падати від кожного дотику як Марлос чекаючи що дадуть штрафний, це не ЧУ..

Багато не буду розписувати, хоча є що, але я як завжди буду жити вірою на краще!

На останок хочу додати, що Шева не тренер!!!, ну яка в нього філософія? ну ЯКА???!!! Він хоч знає що то взагалі таке? Футболіст був прекрасний, тренер ніякий. Нехай краще йде і гольф тренує, впевнений та в нього буде набагато краще виходити. "Президент ФФУ" -це обличчя збірної, Небрите! Хитре, варто було поглянути коли ми програвавши 0-2, він усміхається.. Ай та що там говорити, доки такий срач буде у нас в Україні, нормального футболу нам не бачити.. А хочеться!!!

P.S Шеву у відставку!!! Павелко у відставку!!! Годі вже з нас. В країні повинен бути порядок.

Ще не вмерла України!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.10.2017, 10:44
A-N_W
Автор:
(A-N_W)
Статус:
Старожил (845 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть