Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Янг Бойз - гра із багатьма невідомими! Выбор редакции

2017-10-18 20:31 Чи чекає нас цікавий матч? І взагалі чого чекати від Динамо? Останні матчі викликають виключно негативні ... Динамо Янг Бойз - гра із багатьма невідомими!

Чи чекає нас цікавий матч? І взагалі чого чекати від Динамо? Останні матчі викликають виключно негативні емоції. Провал слідує за провалом. Складається враження, що тренерський штаб втратив контроль над командою Чи так це? Чи ідеї тренерського штабу перестали працювати? Ми чуємо і бачимо те, що тренер помилився із складом, помилився із стартовою схемою.

Помилки накопичуються. А висновків якось не видно. На помилках розумні люди вчяться, навіть на своїх. Тому люблю Динамо, та очікую кожного наступного матчу із величезною долею невизначеності. Не знаю яким буде склад, якою буде схема. Скільки провалів буде у нашій обороні і скільки моментів треба Мбо для того, щоб забити.
Все це перед матчем із командою, яка перемагала нас в цьому році, перемагала повністю за грою, викликає величезне занепокоєння. Вони нас не бояться, вони знають як нас обігравати. Саме тому, безумовно, буде включена та сама агресія, такий самий високий пресинг. Це буде дуже важкий матч. Чи зробив висновки Хацкевич із поразки від швейцарців? Як він планує їх перемагати, якщо навіть із Одесою ми показали блідий футбол, дуже поганий, абсолютно із дірявим захистом і абсолютно не гострим нападом.

Так, я очікую важку гру. Та я вірю у свою команду. Завжди вірю, всупереч всьому. Вірю в те, що ми надійно зіграємо в захисті і якісно в атаці. Вірю, що вийде правильний склад, який зіграє у такий футбол, який дасть результат у протистоянні із Янг Бойз. Це все просто віра. Вірю в те, що Циганков і Гонсалез будуть в ротації на цей матч, що Кадар залишиться подалі від основи. І що тренерський штаб Динамо відповідально поставиться до суперника. Що він буде якісно розібраний.

З моменту нашої останньої зустрічі швейцарська команда змінилась. Залишив команду Раве, який переїхав у Фрайбург. Він був лідером команди. Та зараз команда стала молодою. Якщо раніше вона була досвідченою, то зараз середній вік основи приблизно 23 роки. Лідерами стали ті гравці, яких придбали цього літа. Це добре відомі нам івуарієць Ассалє і швейцарець Фасснахт. Саме на них зараз покладена вся рухома активність команди. Ассалє – маленький, непоступливий, жорсткий гравець. Він створив нашій обороні величезні проблеми. Фасснахт прекрасно влився в команду, демонструє непогані швидкості і вміє закривати зони. Ми ж пам’ятаємо його гол з під Колі. Саме цей гол і вирішив долю нашого протистояння. Та до лідерів додався камерунець Нсаме. Він грав і з нами, але тоді він був ще далеким від основи, бо тільки прийшов до команди. Зараз він кращий бомбардир Янг Бойз. Кріпкий і потужний гравець, який добре вміє вести силову боротьбу і вигравати другий поверх. Ця трійка дуже небезпечна. Бо загроза йде від кожного з них.

Які зараз проблеми у команди? 4 травмованих гравців. Це лідери команди, основні гравці. Саме через їх відсутність Янг Бойз втратив можливість проводити ротацію складу. Основний лівий захисник Лоріс Беніто провів із нами сильні матчі. Опорник Леандро Бертон був у ротації і також грав із нами. Серб Сулєймані – також лідер команди минулого сезону. Та в цьому сезоні він постійно лікується і тому його гра не є якісною. Але втрата такого гравця – величезні проблеми для ротації. Так само як і втрата Оаро. Гра в атаці побудована за рахунок його якостей. І без нього, а він вже місяць не грає, здобувати результати значно важче. Однак, Янг Бойз іде на першому місті в чемпіонаті. Так, це склалось завдяки провалу Базеля, який ніяк не може знайти свою гру. Ми знаємо, що пара центральних захисників Нуху і фон Берген під тиском роблять багато індивідуальних помилок. Під тиском Янг Бойз здувається.

Та чи вдасться Динамо зробити цей тиск? Це все задача із багатьма невідомими. Відповіді ми дізнаємось в четвер. І я вірю, що вони будуть добрими.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.10.2017, 20:31
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть