Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Усе стабільно але дебільно

2010-04-14 21:56 На стадіон Динамо не ходив роки 3 чи 4. Плюнув на цю справу після відвідування матчу ...

На стадіон Динамо не ходив роки 3 чи 4. Плюнув на цю справу після відвідування матчу Динамо-Шахтар. Спочатку насилу дістав квитки. При вході на стадіон отримав добрячих стусанів від якогось мента (йому не сподобалась поведінка двох підпитих дядьків поруч зі мною, за компанію дісталось і мені). Потрапивши на стадіон зясувалось, що потрапити на свій сектор не можу - його окупували донецькі фани і менти виставили кордон.  При спробі зайти на інший сектор обматюкали тіж самі менти і виперли зі стадіону разом з квитком. Після цього я на Динамо ні ногою.

Але ж серце вболівальника потягнуло мене на стадіон цієї весни. Може щось змінилось? Євро на носі може стало краще? І ось я прямую на матч ДК-Арсенал. Запрлативши 100 грн отримав квиток для себе і жінки. При вході на стадіон живим ланцюгом стоїть наша "доблєсная" ментовка: обматюкали мене і жінку бо вона не розкрила дамську сумочку, а коли в неї заглянули вилучили пляшку Оболонської води. На решту отримав знову мат, ненавидячий погляд і спробу обшукати жінку. мене обшукали раніше. Те що пальто моєї половини обмацав якийсь хлопець ентузіазму також не викликало. Потрапивши нарешті на стадіон намагаємось зайняти свої місця. Справа це складна оскільки вони зайняті галасливою і не дуже культурною компанією. Після з"ясування стосунків місця звільнили. Але сісти не вдається: на стільцях 3 міліметровий шар пилюки-багнюки. Доводиться підстиляти куплену і непрочитану газету. Після 30 хвилин задоволення від гри відчуває дискомфорт: на сектором зависає міцний духан драпу. Хтось курить шмаль, дихати не можливо....вирахувавши "порушників" прошу хлопці паліть цю дрянь десь подалі від людей. Отримую у відповідь регіт, мат тощо...битись не хочеться бо менти уже бдят нашу "тусовку"..йду дивитись футбол далі благо косяк догорів...Футбол був чудовий дякую Динамо.

Висновок: заплативши гроші я отримав окрім задоволення від гри у навантаження купу вражень і питань.

На фіга менти лапають мене, мою дружину і тисячи інших уболівальників? На фіга забрали мою мінералку?- Це не можна. А шмаль палити на секторі можна? Чому бруд на місцях люди платять гроші і хочуть елементарної чистоти під своїм задом...невже Суркісам важко знайти прибиральників. Чхати вони на нас хотіли. А в пресі філософствують, що футбол це задоволення і за нього треба платити. Виходить ми платимо за багно під дупами? Платимо за мат і хамство міліції, платимо за духан шмалі на секторі?

Знову перехотілося йти на стадіон ДИНАМО...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.04.2010, 21:56
goodmen
Автор:
(goodmen)
Статус:
Начинающий писатель (130 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть