Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Шахтар» Пауло Фонсеки дуже схожий на «Динамо» Сергія Реброва Выбор редакции

2017-10-29 13:26 «Шахтар» вчора втратив очки у матчі із аутсайдером « Сталлю». До цього все йшло не один ... «Шахтар» Пауло Фонсеки дуже схожий на «Динамо» Сергія Реброва

«Шахтар» вчора втратив очки у матчі із аутсайдером « Сталлю». До цього все йшло не один тур, і можливо, повинно було ставатися раніше, бо команда Фонсеки у цьому сезоні вже 4-5 раз виривала перемоги у останні 10-ть хвилин. Тільки в матчах із «Олімпіком» та « Карпатами» не було проблем, а так майже кожен матч – доволі нервовий, із шансами для обох суперників, де вирішальною стає індивідуальна майстерність гравців «Шахтаря».

Складається навіть враження, що на чемпіонат підопічним Фонсека не вистачає мотивації, налаштування. А в ЛЧ «Шахтар» навпаки дуже мотивований та готовий гризти землю за результат.

Це все дуже нагадує «Динамо» часів Реброва, коли в першому повному сезоні Сергія Станіславовича у Києві була максимальна мотивація на повернення золотих нагород до Києва. У другому сезоні пріорітет – ЛЧ, де динамівці змогли за багато років вийти із групу та потрапити до плей –оф. В чемпіонаті чекали нудні, не цікаві матчі, де вирішальною ставала індивідуальна майстерність Ярмоленка та Ко в атаці, та надійність оборони завдяки Драговічу, Шовковсьокому, Даніло та іншим із болючими ляпасами від «Шахтаря»( зараз же «Шахтар» теж не може виграти у двох матчах нового сезону у «Динамо» та навіть забити гол)В третьому сезоні Реброва в Києві вже не було гравців щоб вигравати матчі завдяки індивідуальній майстерності, мотивація гравців теж вже була не краща. Звідси провал на всіх фронтах.

( фото Ільї Хохлова)

Вчора вболівальники «Шахтаря» побачили, що чекає на їхню команду у майбутньому. Команда без Ракицького та частини бразильців постає зовсім іншою. Новачки із УПЛ( Хочолава, Бланко ще є Петряк, але він не грав) явно не дотягують до рівня «Шахтаря»( це все нагадує вільних агентів, яких збирали у Києві). Бутко та Ордець при всій повазі, це не Срна та Кучер навіть у вікові роки. Азеведо явно розгубив всі свої кондиції. Українські футболісти починають дергадувати. В із весни не в кращій формі Степаненко, про Коваленка вже написано дуже багто. Є ще Бутко, Ордець, Малишев та інші, які мають власний рівень, який ніколи не переступлять. Це все дуже нагадує проблеми Рибалки, Макаренка, Хачеріді та інших. ДО того ж, не вистачає мотивації на чемпіонат. Зрозуміло, що в ЛЧ Фонсеці потрібно показати себе перед потенційними роботодавцями( природньо, що він має бажання працювати у більше сильнішому чемпіонаті, особливо враховуючи, що має контракт тільки до літа). Тайсону та Фреду потрібно показувати себе у ЛЧ, якщо вони реально хочуть поїхати на ЧС. Бернард має угоду теж тільки до літа. Він і так один із найбільш оплачуємих гравців чемпіонату( за повідомленням ЗМІ отримує 300 тисяч євро на місяць), а разі продовження контракту футбол може для нього стати вже не цікавим( потрібно продавати взимку, бо влітку піде безкоштовно, а в разі продовження угоди дуже ймовірна так звана зона комфорту). Марлос після натуралізації перестав грати. Дуже слабко виглядає, що в чемпіонаті( його помилка коштувала голу у власні ворота в матчі проти «Ворскли»), в ЛЧ( пасивність в атаці та його втрата коштувала першого голу у Манчестері). До того ж, Тайсону та Марлосу вже до 30-ти років. Вічно за їхній рахунок триматися не можна.

Тепер, якщо влітку пролонгують Фонсеку, продовжать угоди із Бернардом та Марлосом( за деякими даним він вже підписав контракт на чотири сезони) – доля «Динамо» минулого сезону буде доволі очевидна. Потрібно запрошувати або нового тренера( кандидатура Вернидуба випливає сама собою), або підсилюватися новими гравцями.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.10.2017, 13:26
29.10.2017, 13:26
286756 5 rainy, Internat, rybik, uwara, auto-nikol2
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть