Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Міноборони РФ визнало, що опублікувало скріншоти з мобільної гри як "докази" співпраці США з ІДІЛ

2017-11-15 12:00 Міністерство оборони Росії заявило, що якийсь "цивільний співробітник помилково прикріпив фотоматеріали до офіційної заяви". Міноборони РФ визнало, що опублікувало скріншоти з мобільної гри як "докази" співпраці США з ІДІЛ

Міністерство оборони Росії заявило, що якийсь "цивільний співробітник помилково прикріпив фотоматеріали до офіційної заяви".

Міністерство оборони Росії визнало, що використало кадри з мобільної гри як "докази" співпраці США з бойовиками "Ісламської держави" в Сирії. Це випливає із заяви силового відомства, яку 14 листопада опублікував "Интерфакс". У прес-релізі йдеться, що якийсь "цивільний співробітник одного з його підрозділів помилково прикріпив фотоматеріали до офіційної заяви". Водночас у відомстві продовжують стверджувати, що США відмовляються завдавати ударів по колонах ІДІЛ. Міноборони РФ у Twitter також опублікувало нові фото, які "підтверджують забезпечення Сполученими Штатами прикриття боєздатних загонів ІДІЛ".

14 листопада міноборони РФ розмістило у Twitter і Facebook фото з мобільної гри AC-130 Gunship Simulator: Special Ops Squadron. Пізніше записи видалили. Скріншоти постів показала дослідницька група Conflict Intelligence Team.

http://gordonua.com/ukr/news/worldnews/-minoboroni-rf-viznalo-shcho-opublikuvalo-skrinshoti-z-mobilnoji-gri-jak-dokazi-spivpratsi-ssha-z-igil-217342.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.11.2017, 12:00
15.11.2017, 12:00
288091 2 Internat, P.S.
kna
Статус:
Эксперт (35020 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть