Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Цікаво хто буде наступним з фу-фушніков проти Динамо? Кишенькові юристи. ч.3.

2017-11-15 20:05 Це не буде популярне чтиво. Так вже складається, що третя частина про фу-фушніков проти Динамо сама ... Цікаво хто буде наступним з фу-фушніков проти Динамо? Кишенькові юристи. ч.3.

Це не буде популярне чтиво. Так вже складається, що третя частина про фу-фушніков проти Динамо сама намалювалась по собі. Хочу нагадати, що в минулому матеріалі я написав про Юрія Запісоцького. Не дуже хочеться торкатися гідності людини. Кожен заробляє так, як вміє. Та нагадаю, що він порушив угоду про Конфіденційність між клубами і фу-фу.

Порушив тоді, коли звинувати публічно, через офіційний сайт і відому нам групу каналів, про борги у Динамо і дискваліфікацію в єврокубках. Це людина – голова виконкому, голова комітету з атестації клубів. Така хлібна і впливова посада. Що ж є найцікавішого у сьогоднішній історії? Хочеться трохи зрозуміти юридичну компанію Мoris Group. Бо ж у сьогоднішньому фу-фу ця компанія має надзвичайний вплив.
Компанія Мoris Group добре відома у кругах. Ця компанія обслуговує добре відомого всім нам Андрія Мацолу. Того самого Мацолу, ну всі ж ми знаємо його. Який розмістив банер Ракицького на НСК перед матчами збірних. Той самий, який популяризує спиртний напій через спорт, що в нашій країні заборонено. Ясно, що не тільки його обслуговує Мoris Group. Вони обслуговують багато олігархів. Нікого не здивувати іменами Ахметова, Курченко, Алікпєрова, Косюка, Бахматюка, Круця, Ткача і інших «депутатів», «москалів» і «чесних» багатіїв. Компанія спеціалізується не тільки на агробізнесі, енергетиці, нафтовому бізнесі, будівництві, банківському секторі, а і на поглинанні інших підприємств. Знайоме слово поглинання? Їх місія – «Майстерне, професійне, комплексне, надійне та результативне застосування юридичних рішень для ефективного досягнення бізнес-цілей нашими Клієнтами». Ціль – «Пошук найбільш оптимальних шляхів та дієвих механізмів вирішення і реалізації правових завдань наших Клієнтів, всебічний захист ділових інтересів яких є нашим головним пріоритетом». Цінності – «Глибока взаємна довіра створює міцний фундамент успішного багаторічного партнерства з кожним нашим Клієнтом. Довіра Клієнтів є для нас найвищою цінністю та стимулом для постійного вдосконалення». Думайте. Пріоритет – не Закон! Пріоритет – виконуємо бажання клієнта. Не має жодних сумнівів у тому, що на сьогодні – провідна пропрезидентська юридична компанія. Саме Мoris Group буде представляти інтереси фу-фу у Лозані. Бо не так давно вони почали займатись міжнародним спортивним арбітражем. І ми знаємо, що за останні декілька тижнів фк шахтар програв у Лозані два суди. Ви ж знаєте які? По справі Зінченко і по справі Луїса Адріано. Цим юристам вже звично бувати в Лозані. Звично там програвати.

Так до чого тут фу-фу? Ви ж прекрасно знаєте, що спочатку була озвучена позиція Павелко. Все це на патріотичних тонах. Маріуполь – Українське місто. Пан Запісоцький особисто відповідає за те, що ці місто і команда отримали ліцензію на гру у Прем’єр Лізі. Нас не здивує те, що рік тому ця команда провела скандальну договірну гру із Гірник Спортом. У жодній країні світу, цивілізованій, після такого команда не те, щоб не підвищилась у класі, вона б опустилась на пару ліг нижче. А все керівництво команди і гравці понесли б кримінальну відповідальність. Та це там, на затхлому Заході, у тому ЄС, куди ми на словах популістських прямуємо. Саме там Лозанна і знаходиться. Там головний пріоритет – сила Закону!

А до чого тут Мoris Group? У складі фу-фу зараз повальне представництво юристів з цієї компанії, та наближених компаній VB PARTNERS і ‎LCF Law. Безумовно важливо відмітити асоціацію ''Об'єднана юридична група''. Закрита інформація про ті компанії, які входять в цю структуру. Та головою її є діючий голова КДК фу-фу Андрій Шумілов. Скоріше за все саме названі мною компанії і входять в асоціацію. Тому тут не тільки Запісоцький, як представник Мoris Group. Це і загалом КДК фу-фу, де декілька представників, в тому числі і добре відомий партнер юрист Мoris Group Мар’ян Мартинюк. А апеляційний комітет, о диво, той самий апеляційний комітет, очолює так само юрист компанії Мoris Group Тарас Герула. Кругова порука? Ну, а як же. Це все одна банда, вони пов’язані між собою багатьма роками роботи спільної. Саме цих людей поставили на потрібні посади. Це не незалежні юристи. Це все одна команда людей, які і далі продовжують захищати інтереси олігархату в судах, в наших судах. Ви ж знаєте, що юристи не мають особистої думки. Їм ставлять задачі, а вони їх виконують.

Яка задача зараз? Довести в Лозані те, що Маріуполь – безпечне місто. Що не має у 20 км. від міста бойових дій. Що не має червоного рівня загрози. Що гради не стріляють на 40 км. Патріотизм – чудово. Та лише тоді, коли у голові є здоровий глузд. Бо протистояння фу-фу і Динамо нарешті виходить на певну пряму. Фінішу не буде, але буде кінцева точка по дуже важливому питанні професійності фу-фу. Ясно, що Маріуполь тут лише заручник обставин. Маріуполь – не клуб. Маріуполь – місто, мешканці, вболівальники команди. Це все прості люди. Вони живуть в умовах близькості бойових дій. Хочеться миру цим людям, безпеки. Хочеться, щоб тут був футбол. Та що там. Миру всій Україні і повернення життя, футболу в Східну Україну. Хочеться і іншого, щоб політика не втручалась у футбол. Бо ж ми всі знаємо, що грати в Маріуполі у великий футбол на сьогодні не можна. Це величезні ризики. Так, ризики є завжди і усюди. Та є певна межа. І не варто думати, що Динамо не зіграло би зараз, за умов небезпеки. Ясно, що зіграло би. Всьому вина – позиція ріната. Саме він загострив це питання. Саме він перейшов межу. Саме він піджав під себе фу-фу. Йде банальна боротьба за вплив. Сумно, але це реалії. Керівництво футболом повинно працювати не на одного олігарха, а на весь футбол. Особисто я відчуваю задоволення від рішення фу-фу. Бо все тепер виходить на міжнародну спортивну арбітражну арену. Тут не прокатить політика. Ми отримаємо чесне рішення. І саме його я прийму. Залишилось зачекати.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.11.2017, 20:05
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть