Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фанаты "Десны" приглашают болельщиков "Динамо" на общий Марш бело-синих перед матчем

2017-11-28 13:27 Фанаты "Десны" с соответствующим заявлением обратились на своей странице в Фейсбук к болельщикам "Динамо".

Фанаты "Десны" с соответствующим заявлением обратились на своей странице в Фейсбук к болельщикам "Динамо".

"Від Десни до Динамо!

Динамівець!

Вже скоро ти приїдеш до мене на виїзд у Чернігів, як на те нам вказав кубковий жереб, і я буду радий вітати тебе у моєму славетному місті!

Ти знаєш, як і будь-хто серед нас, що історія наших біло-синіх рухів тягнеться ще з далеких часів, її започатковували та скріплювали відносинами наші старші фени і вже зараз продовжує і піклує молоде покоління. Можливо, не так плітно, бо ні разу, за всю свою історію, нам не вдавалось підняти клуб до найвищого дивізіону, де ми могли б зустрічатися частіше. Навіть, у цьому році, вже ганебно і не справдливо, цей заслужений шанс нам заблокувала #ффумафія. Ми помстимо, бо ми прагнемо і зростаємо і вже скоро, я впевнений, все стане на свої місця та ми досягнемо висот Великого клубу і значущого руху.

Загалом, Чернігів біло-синє місто і це - факт, незважаючи на корисливі спроби щось змінити деяких осіб та їх зрадницький замах, навалу нових жителів з інших регіонів та багатьох хто позує та рухає за модою, ти маєш це знати і запам'ятати - насправді, край вірний історії і традиціям. Саме тому, вирушай на Північ з найкращими емоціями і думками та відчуй себе, як у гостях найліпшого старого товариша. Тебе зустрічатиме величне стародавнє місто зі своєю атмосферою та традиціями і я впевнений, що тобі тут сподобається, лише прихопи з собою відповідну поведінку культурного столичного гостя. З повагою віднесись до моєї домівки і жителі мого міста віддячать тобі тим же. Звісно, як і всюди трапляється, ми, можливо, зіткнемося з проблемами недостойної поведінки деяких персон у наших власних рядах, особливо на стадіоні, коли емоцї будуть переповнювати, але ми домовимось, що реагувати на це будемо відповідно і з зрозумінням. А на провокації якихось сторонніх осіб відповідатимемо спільними зусиллями.

Цей текст прочитають і мої сіверські земляки, приймуть до уваги всі тезиси і побажання, але, хоч як би не намагався, за всіма не услідкуєш, ну ти все розумієш і я тим паче.

Саме тому, для налаштування дружньої атмосфери, перед початком матчу, попередньо домовившись головними дійовими особами наших рухів, ми вирішили організувати спільний МАРШ БІЛО-СИНІХ! До великих подій, які, я впевнений, вже увійдуть в історію, я про спільну гру наших команд вперше в житті та приїзд твого руху до нас, ми додаємо ще й таке дійство! Почнеться все о 17:00, у самому центрі нашого міста, на Красній площі, біля Драмтеатру (на карті виділено біло-синім хрестом та виділена дорога до місця по київській трасі). І далі ми рушимо по вул. Шевченка, аж до самого стадіону.

По дорозі ми, як в найліпших традиціях, будемо використовувати піро, а розташування, порядок зарядів, окремих, або спільних біло-синіх, ми вже вирішимо ближче до часу. Та одне я знаю точно, наш обов'язок, який ми вже неодноразово виконували - звільнення патріотів з тюрем, цього разу бандитських, буде втілений в життя і у цей час, але поки ми вимагатимемо і дамо ще один невеликий шанс зробити це нашій владі - #FreeOvcharenko #FreeAkhmerov. Вважай цей прохід, у своїй більшості, на їх честь та на їх ім'я.

Далі, на іншій картинці, ти можеш побачити і зрозуміти де буде знаходитися вхід на стадіон саме для тебе та на якому секторі ти розташуєшся під-час цього матчу. Бажаю тобі гарного виїзду та добре провести час, знайти нових друзів та надовго запам'ятати твою поїздку до нашого сіверського краю! Матимемо надію, що наші гравці покажуть дійсно достойну та запеклу боротьбу, нехай переможе сильніший!

З повагою, твій товариш, Деснянець!" - говорится на официальной странице ультрас "Десны" в Фейсбуке.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.11.2017, 13:27
auto-valerij43
Статус:
Эксперт (5150 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть