Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нова зірка Ліверпуля із Східної Європи

2017-12-09 12:02 Щось давно не було нічого чути з Англії…:) Я не хочу залазити в город колеги Yorkship, ... Нова зірка Ліверпуля із Східної Європи

Щось давно не було нічого чути з Англії…:) Я не хочу залазити в город колеги Yorkship, бо не люблю підглядати ще зі школи, тому вирішив заповнити паузу між черговими сторінками його щоденника, поділившись новинами з Ліверпуля, команди, яка стоїть на другому місці після нашого Динамо у моєму вболівальницькому серці уже понад двадцять років.

Новий контракт майбутньої зірки Ліверпуля Каміла Грабара

Юний польський голкіпер погодився залишитися в клубі до 2022 року

Один з наймолодших гравців Ліверпуля Каміл Грабара (Kamil Grabara) підписав з командою новий п’ятирічний контракт на Anfield, що підтвердила його агентська компанія.

Поляк, якому в наступному місяці виповниться 19 років вважається одним з найперспективніших та найяскравіших гравців клубу, і the Reds зв'язали юного польського гравця контрактом до 2022 року.

Грабара, якого взяли влітку 2016 року з команди «Рух» (Хожув) уже закріпився в команді U23 і є ключовим гравцем команди Стівена Джерарда U19 – допомагаючи в Юнацькій Лізі УЕФА Прекрасний воротар з відмінною реакцією, який уміло керує у своєму карному майданчику, а також добре грає ногами, може дуже допомогти і польській молодіжній збірній, і фанатом якого є Джерард.

Він також сказав, що Каміл є уже зараз висококласним голкіпером. «Він легко справляється з діагональними передачами, хоча більшість голкіперів мають з ними труднощі, і він дуже добре керує оборонцями у своєму карному», говорить Стівен Джерард.

Хоча Грабара зараз тільки на перших ролях в молодіжній команді Ліверпуля, але в одному з інтерв'ю він заявив, що ставить своєю метою зайняти пост №1 у першій команді. Зокрема, він сказав: «Я з нетерпінням чекаю, коли я заграю у першій команді Ліверпуля, але я розумію, що це ще досить далеко. Побачимо, що принесе майбутнє».

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-prospect-kamil-grabara-signs-14014948?ptnr_rid=1428754&icid=EM_LiverpoolEcho_Nletter_LiverpoolFC

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.12.2017, 12:02
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть