Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Підсумки першої половини сезону для дублюючого складу «Динамо»

2017-12-09 20:17 Тренер В новому сезоні дубль очолив Юрій Мороз. До цього він працював із командою Ю -19. ... Підсумки першої половини сезону для дублюючого складу «Динамо»

Тренер

В новому сезоні дубль очолив Юрій Мороз. До цього він працював із командою Ю -19. Змінив він на посаді іспанської спеціаліста Унаї Мельгосу. Така рокіровка були викликана тим, що Мороз до цього працював із командою Ю -19 більшість гравців, яких перейшли із тренером до більше старшої команди.

Юрій Мороз не зміг зберегти всю свою тренерську команду.

Так Максим Шацьких став помічником головного тренера у першій команді. Ігор Костюк став головним тренером команди Ю -19. ЇХ замінили – Олег Венглинський( до цього певний час працював у академії) та Сергій Федоров( пішов на пониження із першої команди) . Тарас Луценко та Сергій Шматоваленко залишилися працювали із Морозом у Ю -19

Тактично команда грає у 4-1-4-1, або 4 -3-3 із так званим іспанським трикутником у середині поля. Так грала команда Мороза і минулого сезону.

Я зізнаюся чесно, що я чекав більшого від дублю. Але більше до завершення першої половини сезону команда «притерлася» і стала виглядати солідніше. Потрібно розуміти, що рівень дублюючого чемпіонату сильніше від рівню юнацьких турнірів, йде постійна ротація між першою командою та командою Ю -19. Тренуються одні гравці, а інколи приходиться грати зовсім іншим

Мені дуже подобається, що Мороз хоче бачити футбол притаманний «Динамо»: команда швидкість, швидкий перехід до атаки, плеймейкер, активні фланги. До кожного футболіста намагаються знайти підхід, розкрити його сильні сторони, а брати гравців під певну систему.


Результат

Віталій Миколенко та Микола Шапаренко в першій команді. Встигли дебютувати також Смирний, Алібеков, Леднев та Русін. Це всі ті гравці, які минулої осені були у команді Ю -19 та грали у Юнацькій ЛЧ.

( фото офіційного сайту Динамо)

Зрозуміло, що буде спад, бо йшла зміна поколінь. Замість гравців 1995-1996 та навіть частини гравців 1997 року прийшли футболісти 1998 та навіть ще молодші футболісти. Але поки команда Мороза друга має мінімальне відставання від однолітків із «Шахтаря» без урахування гри проти « Маріуполя»

Я вважаю, що великим досягненням є найбільша кількість забити голів серед всіх команд першості дублерів. Їх у дубля «Динамо» аж 53. Для прикладу головний конкурент у лиці «Шахтаря» має тільки 43.

На початку сезоні в дублі отримували практику Рибалка, Кравець, Пантіч та деякі інші гравці основного складу. Але це не дуже йшло на користь ні команді, ні досвідченим гравцям.

Склад

Основним воротарем був Георгій Бущан, але він в вже став гравцем першої команди. Зараз основний – Володимир Маханьков. Ігрову практику також отримую Коваль та Рудько. Після оренди до « Сталі» Тимчика основним правим захисником є 20-ти річний Кравченко. Він на цій позиції грає вже десь рік. В минулому сезоні встиг зіграти за першу команду проти « Чорноморця». Цікавий гравець, із креативними навиками, але йому, на мою думку, трохи не вистачає навиків у обороні( до цього грав у середині поля).

В центрі захисту є проблеми. Так Бурда знову травмований. Очігава поїхав набиратися досвіду до « Олімпіка». Я думав, що основною буде пара Миколенко( 18 років) – Попов(18 років). Але перший вже грає за дорослу команду, а другий – отримав серйозну травму у матчі проти дублю «Шахтаря». Тому все скотилося до пари опорників центрі захисту Алібеков( 19 років) – Калюжний( 20 років). Обом дуже важко, обом не вистачає навиків, але терплять. Інколи грає Данило Карась

На лівому фланзі стабільно грає 19-ти річний Влад Дубінчак. Він прийшов із команди Ю -19. Осман та Михайличенко поїхали до оренди, тому він має свій шанс. На цій позиції може зіграти і Миколенко( Хацкевич бачить Віталія саме лівим захисником). Думав, що Лужний побачить у Дубінчаку свою копію тільки на протилежному фланзі, але поки Влада до першої команди не запрошують.

Опорника грає 20- ти річний Максим Казаков. Він більше спрямований на руйнування, Трішки вище грають 19- ти річний Євген Смирний та хтось із пари Серій Булеца( 18-ть років) та Микола Шапаренко( 19-ть років) Зрозуміло, що Микола зараз у першій команді, тому Булеца має ігрову практику. Обоє гравців є технічними, креативними, із пасом, баченням поля, ударом. Смирний розкрився, як бомбардир. На його рахунку – 10 голів. Євген має дуже гарне відчуття голу, удар, сильний у грі на другому поверсі.

( фото офіційного сайту Динамо)

На флангах грають 19- ти річний Богдан Леднев , 19-ти річний Роман Вантух, 18-ти Денис Янаков та 17-ти Георгій Цітаішвілі. Чекав більше від Ледва. Із втратою Ярмоленка він міг би мати шанси. Але його поки не має у першій команді. Вантух бере своїм бажання та працездатністю. Янаков та Цітаішвілі – ще молоді. Всі гравці – швидкі, технічні, мобільні, креативні.

Основним форвардом є 19- ти річний Нарарій Русін. Цікавий форвард, із гольовим чуттям та швидкістю. Конкуренцію йому складає йог однолітка Влад Алексеєв. Він в кіні літа забив 4 рази «Динамо» Брест у контрольному матчі . Ігрову практику на рівні дублю дуже часто отримує Беседін. Оосбливо у домашніх матчах.

Майбутнє


Думаю, що за зиму команда стане тільки сильніше. Не має Юнацької ЛЧ. Не має можливості задирати носа. Молоді футболісти повинні розуміти, що вони зраза мають реальний шанс на дорослий футбол. Все тільки у їхніх ногах, руках та головах. Сподіваюся, що Шапаренко, Русін та Миколенко зможуть за зиму перерости у стабільних гравців першої команди. Чекаю, що у двері першої команди також постукають Алібеков, Леднев, Цітаішвілі. А молоді хлопці із Ю -19( Білоцерківець, Мельничук, Козиренко, Малишкін та інші) стануть гравцями Ю -21

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.12.2017, 20:17
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть