Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Справедливість та "беззаконня".

2017-12-10 22:00 Сьогодні трапилося те, на що мало хто сподівався. Зоря сенсаційно, або ні, перемогла Шахтар ! Не ...

Сьогодні трапилося те, на що мало хто сподівався. Зоря сенсаційно, або ні, перемогла Шахтар ! Не щодня трапляються такі перемоги для меньш іменитого клуба над "грандом" українського футболу.

А судді Бойко можна давати звання "Героя України" ! Видалив 4 !!! гравця Шахтаря. Як він посмів це зробити ? Знов Суркіс все купив ?

Який жах ;) А вони не звикли, що судді можуть бути і чесними. Вони звикли, що вилучають виключно гравців суперника, і лише у ворота суперника ставлять пенальті. А тут суддя пішов проти "системи", і взагалі "загубив берега", видалявши гравців Шахти "наліво" та "направо".

А ось що трапилося після матчу, не піддається ніякому розуму. Як тільки суддя дав фінальний свисток, то скажений Фонческу та його помічник, як скажені пси вибіжали на поле, і почали штовхати арбітра Бойко. Атака на арбітра йшла серйозно. Потім ще Дентіньйо поліз у сутичку. Єдиним більш-меньш адекватним виявився Дуляй, який відтягав Фонческу від судді. Я вже хвилююся за долю арбітра. Сподіваюся, що він живий.

І тепер у мене питання до ФФУ ! Пане Павелко, Ви і цього разу скажете, що нічого не бачили ? І цього разу непокараними залишаться тренери Шахтаря ? Фонческу зі своїми посіпаки повинні вбити суддю, щоб КДК звернули на них увагу ? Припиняйте ці ігри, які для вас усіх погано скінчаться.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.12.2017, 22:00
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть