Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як себе проявили динамівці в оренді Выбор редакции

2017-12-20 12:19 Після приходу Хацкевича не всім знайшлось місце в команді. Можна багато говорити, що не всі гравці ... Як себе проявили динамівці в оренді

Після приходу Хацкевича не всім знайшлось місце в команді. Можна багато говорити, що не всі гравці отримали шанс, але сприймати цю оренду, як можливість розвитку та в подальшу можливість повернення в Динамо. Кожен з гравців провів це півріччя по різному, в багатьох аспектах є питання щодо доцільності їхнього повернення.

Ця стаття є продовженням динамівської теми, яку я розпочав з можливих трансферів на вихід та можливісті придбання новачків в Примері. Давайте подивимось, як себе проявили орендовані динамівці в першій частині сезону.

Дмитро Хльобас (23 роки)

Дінамо (Мінск)

19 матчів, 6 голів, 3 асисти

Дмитро ХльобасДмитро Хльобас

В Хльобаса завершилась оренда, і він має поїхати на збори з Динамо. Як і в попередніх командах він себе гарно проявив в Білорусі, ставши з Дінамо віце-чемпіоном. Хороша швидкість, техніка та гольове чуття малюють для нього непогані перспективи, але за стилем гри він ледь не повторює Мораеса та Русина, що тільки почав грати в першій команді. Зважаючи на те, що в нього контракт до літа, як і в Мораеса, Кравця та Мбокані все має вирішитись після перших зборів, бо тримати в команді 5 нападників немає сенсу.

Сергій Рибалка (27 років)

Сівасспор

14 матчів, 3 асисти

Хацкевич на нього не розраховував, одразу відправивши підтримувати форму з дублем. До останнього не було зрозуміло, чи він кудись перейде, але вже флажку трансферного вікна його орендував Сівасспор. На початку сезону був основним та вів гру в центрі поля, пізніше дещо підсів і зараз є більше гравцем ротації. В Сергія гарне бачення поля, але численні травми зробили з нього ледь не пішохода. Йому лишень 27, але по грі інколи складається враження, що йому вже далеко за 30. Розраховувати на повернення в Динамона мою думку є фантастикою, тим більше що є Буяльський, прогресує Шепелєв та чекають свого шансу в молодіжці Смирний та Алібеков.

Віторіну Антунеш (30 років)

Хетафе

16 матчів, 1 асист

Після невдалої гри на Суперкубок України проти Шахтаря Антунеш більше не виходив. Повноцінного трансферу не вийшло провернути, тому його орендував Хетафе. В середняку Примери він основний, і грає немов не йшов з Малаги. Нікуди не ділись провали в оборони, але в Хетафе він грає зібраніше ніж було в Динамо. Мотивація наше все, як то кажуть.

Владислав Калитвинцев (24 роки)

Зоря

6 матчів, 1 гол

Владислав КалитвинцевВладислав Калитвинцев

Талановитий атакувальний хав, який по таланту не далеко втік від батька. Але травми добряче зіпсували йому кар'єру. Після невдалих спроб закріпитись в Динамо, провів добротних півтора роки в Чорноморці, де був лідером і мав хороші перспективи на майбутнє. Повернувся в Динамо, але згодом пішов знову в оренду, тепер вже до Зорі. Був гравцем ротації, в цьому сезоні починав в основі, але перед початком групового турніру ЛЄ вилетів до кінця року через травму на тренуванні. Зараз в нього завершується контракт з Динамо, і навряд зважаючи на численні травми очікувати продовження угоди. В інтерв'ю Вернидуб говорив, що не проти знову попрацювати з Владом, тоді чому не спробувати повернутись хоча б на рівень гри, що був в Чорномоці. А в подальшому спробувати себе Європі, благо техніка та шикарне бачення поля нікудии не ділись.

Олександр Андрієвський (23 роки)

Зоря

17 матчів, 3 голи

Після вдалого сезону в Чорноморці була надія, що Андрієвський отримає шанс в Динамо, але склалось по іншому. Хацкевич навіть на залучав його до першої команди, вважаючи не рівня динамівцям. Під закінчення трансферного вікна його орендувала Зоря. І тут відбувся провив, у Вернидуба Сашко заграв одразу, ставши ключовим гравцем. Вже встиг дебютувати в збірній України проти Словаччини. Крім гарного бачення поля, можна відмітити добре поставлений удар, який він почав частіше використовувати. Його оренда розрахована до літа, тому лишній раз зривати його на збори немає сенсу.

Зураб Очігава (22 роки)

Олімпік

8 матчів, 1 гол

Зураб ОчігаваЗураб Очігава

Вже давно Зурабу варто було себе спробувати деінде, щоб розвиватись, а в подальшому можливо повернутись в Динамо. Олімпік бачив в Очігаві пряму заміну Нємчанінову, що в минулому сезоні був одним з кращих лівих захисників УПЛ. Починав Очігава в основі, але часто помилявся та губив позицію. На мою думку було б доцільніше використовувати його в центрі захисту, а не на фланзі, тому що в швидкості він поступається Нємчанінову. В нього оренда до кінця року, підсилити Динамо він зараз не в змозі, тому кращим варіантом була б чергова оренда, можливо теж в Олімпік, а вже влітку зрозуміти чи варто його залишати в команді.

Павло Лук'янчук (21 рік)

Олімпік

13 матчів

Павло Лук'янчукПавло Лук'янчук

Після втрати Парцванії треба було шукати заміну, тому Олімпік орендував одного з найталановитіших захисників України Лук'янчука. За позицію він центрбек, лівша з хорошим баченням поля та першим пасом, але шансу в Динамо не отримував. З перших матчів заграв в основі на новій для себе позиції та доволі впевнено, навіть викликався в збірну України, але на поле не виходив. Ближче до кінця року втратив місце в основі. Його оренда розрахована теж до кінця року, доцільніше було б його залишити до літа в Олімпіку.

Олександр Осман (21 рік)

Карпати

1 матч

Влітку прийшов в Карпати, як заміна Матвієнку, але грав за дубль, без особливих шансів на основу. Вихованець Металіста, що заграв в основі при Рахаєву, але далі вибрав стабільність та перейшов в дубль Динамо. Є гравцем української молодіжки, але більше в ротації. Кращим варіантом для нього є пошуки нової команди, тому що розраховувати на шанси в Карпатах важко.

Олексій Щебетун (20 років)

Сталь

5 матчів

Сталь за літо змінила команду ледь не на 99 %, і шанс отримало багато молоді. Щебетун починав в основі, але потім програв конкуренцію Обрадовічу та Климчуку. Головними чеснотами Щебетуна є швидкість, він багато діє на команду, але з реалізацією є великі проблеми. Якщо нічого не зміниться у Сталі, варто шукати нову команду де він зміг би себе проявити наповну. Приклад Хобленка показує, що робота над собою робить дива, тому чому б Щебетуну не повторити його досягнення.

Богдан Михайличенко (20 років)

Сталь

18 матчів, 2 асисти

Богдан МихайличенкоБогдан Михайличенко

Дебютував в основі Динамо ще навесні 2015-го, але продовження не відбулось. Багато в чому то через травми, яких за недовгу кар'єру в Богдана було чимало. В Сталі він з перших матчів став основним, і діє доволі впевнено, підтримуючи атаку. Вдала гра в клубі змусила на нього звернути увагу тренерів молодіжки, де він вже встиг відзначиттись асистом в переможній грі проти Шотландії. Останнє місце в чемпіонаті не має збивати з пантелику, гра в аутсайдері УПЛ це хороша школа для молоді, яка дозволяє поступово призвичаїтись до нового рівня. Була інформація, що в Михайличенку а також Тимчику зацікавлена Зоря, тому як є можливість варто переходити на новий рівень.

Олександр Тимчик (20 років)

Сталь

17 матчів

Олександр ТимчикОлександр Тимчик

Черговий гравець (як і Михайличенко, Осман, Лук'янчук та Щебетун), що пройшов з Динамо юнацьку ЛЧ. Свій шанс отримав в кінці минулого року та доволі гарно себе проявив, але продовження не відбулось. За першу частину сезону став одним з кращих по вдалим обводкам в УПЛ, а це правий бровочник останньої команди УПЛ. Має хорошу швидкість та техніку, не боїться брати гру на себе, з мінусів - не завжди встигає повернутись в оборону. Наразі ще сирий для основи Динамо, тому краще до літа пограти в оренді. А де це буде, та ж Сталь чи Зоря, думаю скоро дізнаємось.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.12.2017, 12:19
auto-andrj-gomlko
Статус:
Читатель (5 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 7
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть