Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Вінгери. ч.2. Выбор редакции

2017-12-20 14:20 Тиша нам не гарантована. Трансферні новини останніх днів змушують задуматись. Ми тут дивимось серба з Бате, ... Трансферні пошуки. Вінгери. ч.2.

Тиша нам не гарантована. Трансферні новини останніх днів змушують задуматись. Ми тут дивимось серба з Бате, африканського нападника ЦЗ, всім відомого бразильця Молєдо. І якось буденно сприймається новина про домовленість із гравцем збірної Словенії і Копенгагена Бенджаміном Вербічем. Особисто я сприймаю цю новину без захоплення.

Так, це лідер Копенгагена в цьому сезоні. Безумовно в датському чемпіонаті вміють готувати непоганих гравців. Досить молодий хлопець, який стабільно грає за свою збірну зараз. Та в його грі маса недоліків. Він і близько не дотягує до рівня футбольного інтелекту Циганкова. А Гонсалеза він краще лише як фінішер. Вербіч вміє ставити крапку в моменті. А от із підготовчою роботою в атаках не все так якісно. Надійність також бажає кращого. Технічний рівень далекий від ідеалу. Тому за 4 млн євро можна знайти значно цікавішого гравця. Це на мою суб’єктивну думку. Я вже писав про Хассана Банде з Мускрона, Манора Соломона з Маккабі, Денніса Мена із Стяуа, болгаріна Десподова із ЦСКА Софія і про Махіра Мадатова із Карабаха. Всі ці хлопці вже гравці нац. збірних у свої 18-20 років. Це талановиті гравці, які вже грають на високому рівні і демонструють як фініш, так і підготовку атак. І їх трансферна вартість не більша за 4 млн євро. Сьогодні я спробую додати власний список ще 3 цікавими гравцями.
                                                           Роберт Сков

21-но річний вінгер молодіжної збірної Норвегії і Сількеборга. Високий, потужний гравець із прекрасною лівою ногою, який вміє на швидкості проривати оборону, створювати різницю, допомагати партнерам і самостійно робити різницю. Досить збалансований гравець, який ще буде прогресувати. Гравець не заграний у ЛЄ і має гарні перспективи вже найближчого часу стати гравцем нац. збірної.

                                                              Патрік Твумасі

Якщо ж розглядати гравців, які вже заграні у ЛЄ, як Вербіч, то тут безумовно найцікавіший гравець для нас – ганець Твумасі. 23-ох річний гравець Астани і вже збірної Гани цього року змусив говорити про себе багатьох фахівців. Вибуховий, швидкісний гравець. Справжній фінішер. Патрік має лідерські якості, прекрасні данні, поставлений удар з обох ніг. За нього дійсно можна віддати 4 млн євро. І ми отримаємо гравця, який точно одразу підсилить нашу першу команду.

                                                      Аліреза Джаханбакш

Цей 24-х річний іранець із АЗ є прекрасним атакуючим гравцем. Іранець має чудові атакуючі характеристики, вміє загострити ситуацію індивідуальними діями і дуже сильний у допомозі підготовці атак. Так, він коштує трохи дорожче ніж 4 млн євро. Але це чудова інвестиція у дійсно готового, сильного майстра. Думаю, що це на сьогодні наш максимум за фінансами. Та все ж ми можемо собі дозволити придбання такого гравця.

Не буду казати, що цей список ідеальний. Як я написав в заголовку, що основних кандидатів наводив у роботах значно раніше. Все ж у Динамо є певний рівень зараз. Раніше можна було шукати гравців значно дорожче, а зараз, через обмежений бюджет, доводиться шукати так, щоб це були гравці із перспективою, які вже заявили про себе на дорослому рівні, але ще не вийшли на топ рівень. Бо тоді ми собі дозволити таких гравців не зможемо. Вербіч – безумовно далеко не найгірший варіант. Є у хлопця плюси, талант і в команді він грає чудовій. Та, на мою думку, є гравці трохи цікавіші за нього. Тому чекаю на трансферні новини.

Дякую за увагу!_

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.12.2017, 14:20
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть