Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ротань? Гусєв!

2018-01-03 11:27 Давно хотів написати блог про Олега Гусєва. Точніше про його повернення до Динамо, зініційоване Хацкевичем і ...

Давно хотів написати блог про Олега Гусєва. Точніше про його повернення до Динамо, зініційоване Хацкевичем і його ТШ. Але розуміючи наскільки добре відносяться до Гусєва на цьому сайті, схвально коментуючи чи то його чергову фото сесію, чи допис в соцмережі його жінки, чи шикарний подарунок дочці, не хотів мати справу з «хейтерами» всього того, що можна назвати «анти динамівським».

Адже ж зразу припишуть брудні, криві руки, що потягнулись до славного імені Олега Анатолійовича. Справді, розумію що Гусєв мав слід в історії клубу, був один з кращих динамівців не один і не два сезони. АЛЕ… що спровокувало написати… Новина про можливий контракт «Динамо» з Русланом Ротанем. А точніше, коментарі цих новин. Доречі, ще не офіційних. Хоча, може й правда. А от те що є в дійсності - Гусєв який сидить на зарплаті як гравець ДК. Ось це набагато сильніший супротив в болівальників клубу має зустрічати, ніж граючий Ротань. Хоча б тому що його примазали до зарплати, на місце гравця який не грає , під пафосним «предлогом» - легенда клубу. З яким чомусь не гарно розпрощався Ребров, якого не заслужено відсіяв з ЧЕ Фоменко (ще й з такою не привабливою історією з чутками… ). Колись , роки 3 назад був комент – «рано Гусєв став Олегом Анатолійовичем» (йому тоді було не більше 30).
Доречі , Олег Анатолійович молодший від Ротаня, якого чомусь ніхто не величає як Руслан Петрович, на пару років. А в ті роки коли Гусєв уже сидів на лавочці і вчив молодих, Руслан забивав мячі, в тому числі, на хвилинку, у фіналі ЛЕ. Людина працює, грає, свій авторитет зберігає грою…можливо, було б все в Дніпрі норм, і Ротань домовився б про «тепле» місце. Не склалось ... Зате це вийшло у Гусєва про якого "замалчуємо по умолчанию", коли обговорюємо платоспроможність і доцільність зарплат у клубі. Так, гроші то Суркіса, йому видніше…тому тему закриваю.
    Прошу не вважати блог  «анти  Гусєвським» (зважте що я не  чіпав тему «зайнятого» місця в заявці),  чи        «ПроРотанським» (людині все ж таки 36 + памятаю його спробу заграти в Росії вже в період  війни).                  Просто є така ситуація.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.01.2018, 11:27
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть