Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Суперники Динамо на першому зборі: who is who? Выбор редакции

2018-01-03 15:11 Вже стали відомі спаринг-партнери київського Динамо на першому зборі в Іспанії. Суперники Динамо на першому зборі: who is who?

Вже стали відомі спаринг-партнери київського Динамо на першому зборі в Іспанії.

Чомусь люди, як завжди, не зовсім гарно сприйняли таких суперників. Може не звикли, що звичайно Динамо на зборах зі всякими Порту і Аяксами не грає, а може не розуміють, що кого завгодно в спаринг-партнери не візьмеш, адже треба не тільки домовитись, але й організувати все. Тому грають з тими, хто є в «зоні досяжності».

Але чи все так погано з суперниками в дійсності? Давайте трохи розберемося!

Перший суперник - FC St. Gallen 1879.

Якщо коротко – доволі сильний суперник. Состав команди коштує трохи більше 16 мільйонів євро (всі суми беру з сайту transfermarkt). А це, на хвилиночку, дорожче луганської Зорі, яка коштує всього 10 мільйонів.

І по грі, я так розумію, це залізний середняк швейцарської ліги. Причому зараз показує доволі непогані результати, доказом цього є 4 місце в чемпіонаті. Хоча показники доволі цікаві (особливо -11 по різниці голів).

Але, нажаль, багато гравців зараз травмовані, так що з нами, мабуть, буде суперник не в повній готовності.

Секонд клаб - FK Haugesund.

Состав цієї команди коштує 6 мільйонів, що є на рівні Вереса і Олімпіка (майже аутсайдери УПЛ, якщо забути про Сталь). Але по міркам норвезького чемпіонату – середнячок. По чемпіонату і силі однозначно слабіше за попереднього суперника.

В минулому році (я так зрозумів, що чемпіонат як раз закінчився під кінець 2017, у них він починається весною, а не осінню) зайняли 10 місце.

Гадаю, що для тренування зійде. Тим паче грати на наступний день після двобію з доволі серйозним Gallen. Думаю, що Хацкевич буде на цій команді перевіряти молодих гравців.

Третя команда – SK Sturm Graz.

Стає більш гаряче) Адже состав Штурма коштує вже 21 мільйони. А це доволі гарний рівень. Серед австрійських команд це 4 місце, але на даний момент – це перша команда в чемпіонаті. Так що вони зараз в ударі.

Штурм - ідеальний варіант перевіряти свої сили і награвати команду.

Четвертий пішов – Shonan Bellmare.

Це та команда, яка прикрашає набір суперників, адже завжди корисно пограти з командою з іншого континенту. Shonan, на мою думку, не зайвий в цьому списку.

Коштує состав не мало – 9 мільйонів. Це рівень Олександрії і Карпат, тобто – перша шістка УПЛ (хоча ціна мало вирішує, ті ж Карпати грають гірше тих, хто коштує менше). Але якщо рівняти на японський чемпіонат – третя знизу. Всі, хто грає в вищому дивізіоні – дорожчі.

Команда грала в другому по рівні дивізіоні Японії. Головне слово – грала, адже команда вийшла в вищий дивізіон і вийшла з першого місця.

Зрозуміло, що в минулому році ця команда була в гарному стані, тому як суперник – зовсім непогана.

І остання – CSKA Sofia.

ЦСКА – друга по рівні команда в Болгарії, коштує 17 мільйонів. І це знову доволі сильний суперник, по составу краще Зорі.

В чемпіонаті приймає участь в боротьбі за чемпіонство з Людогорцем. Тому зрозуміло, що команда далеко не погана.

І що ми маємо? Як на мене, для першого збору взагалі чудово. Маємо три доволі сильних команд, зовсім не слабих, які можуть нам дати бій і перемогти. А дві інші, по-перше, не колгосп якийсь, а по-друге, в календарі стоять близько до ігор з більш сильними суперниками. Тому вважаю календар ігор гарним, команди поставили доволі щільно, але якщо граємо два дні підряд – одна команда завжди слабіше – не треба так сильно потіти. Бачу в цьому відповідальний підхід організаторів зимового збору. Тут 3 гри – справжня перевірка команди, а 2 інші – тренування і пошук, шанс для молодих і дубля. Так що не все так просто, збори організовуються не як попало, а з розумом.

Надіюсь, що на наступний зимовий збір знайдуть хоча б 2 команди рівнем нашого Динамо, це буде необхідним тренуванням для подальшого, адже нам грати в плей-офф ЛЕ.

З Новим Роком всіх! Хай 2018 принесе нам, як вболівальникам, багато щастя!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.01.2018, 15:11
auto-eric-cantona
Автор:
Статус:
Старожил (787 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 6

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть