Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Центральні захисники. ч.2. Выбор редакции

2018-01-03 20:36 І ви знаєте, таки не нудно! Трансферні новини б’ють як з джерела. До виходу команди з ... Трансферні пошуки. Центральні захисники. ч.2.

І ви знаєте, таки не нудно! Трансферні новини б’ють як з джерела. До виходу команди з відпустки залишилось трохи більше тижня. Саме час активізуватись. Бо Олександр Хацкевич, як я розумію, хоче побачити всіх новачків вже до початку першого збору. Тому-то зараз дійсно весело. Ми вже знаємо основні імена.

Тут і Караваєв, і Ротань, і Шабанов, і Нуху, і Боак’є. Казати зараз щось рано. Та все більше схоже на правду те, що таки Ротань на шляху до Динамо. Все вже на фінішній стадії. Знаю, що більшість сприймає цей перехід негативно. 36 років, ветеран. Навіщо? От я думаю, навіщо влітку 2014 МанСіті підписав Лемпарда? Тому вже було 36 років. Та Френк за рік зіграв 39 матчів і забив 8 голів. Важка тема. Ротань – діючий капітан Збірної України. Це гравець із харизмою. Головна користь для Динамо від Руслана – досвід, який він може передати юним Шапаренко і Шепелєву. Головний негатив – те, що через нього талановита молодь може мати менше ігрової практики. Та якщо тренерський штаб бажає бачити Ротаня в Динамо, то значить бачить в цьому сенс. Ми тут лише можемо бути налаштовані критично чи бути задоволеними, та вплинути на сам процес не можемо.
Караваєв – таке важке питання. Все ж він ще молодий гравець і, як на мене, значно цікавіший за Морозюка в атаці, значно надійніший у захисті. Не випадково саме Караваєв грає у Збірній, а не Морозюк. Цілком можливо те, що Хацкевчи продовжує перебудову. Він буде позбавлятись одних гравців і на їх місце брати інших. Буде омолоджувати команду власними вихованцями, та поряд із ними будуть такі дядьки, як Гусєв і Ротань. Цей симбіоз – стратегія розвитку, перебудови команди. Шабанов як альтернатива Пантічу, якого можуть відправити в оренду, чи страховий варіант по Хачеріді, який може скоро залишити команду. Ну, таке. Як на мене, то Шабанов роки 3 тому дійсно виглядав перспективно. Зараз він втратив 3 роки. Тому не бачу в ньому потенціалу і прогресу за цей період, не бачу якостей для гри у старті Динамо. Нуху і Боак’є – ганські гравці. Вже не юні, але ще доволі молоді. Ще можуть прогресувати. І їх можна через 3 роки гарно продати. Безумовно це робота над покращенням атлетичності команди. Це інвестиції. Та я все ж спробую і далі дати декілька своїх трансферних варіантів у центр захисту.
                                                      Гаель Андонян

Вихованець ФК Марсель, де цей 22-х річний гравець збірної Вірменії перебуває і зараз. Грає він за другу команду. Де є діючим капітаном. Що не заважає йому регулярно грати за свою збірну. Універсальний центральний захисник, який може заграти і зліва. Мені важко сказати, що ж заважає Гаелю пробитись до першої команди. І якщо на нього не роблять ставку, то чому досі тримають у дублі? Гравець технічний, фізично потужний, з чудовим пасом. Я думаю, що йому треба знайти свою команду. Для Динамо – шанс підписати гравця із гарною школою, в досить молодому віці, із гарними перспективами за невеликі гроші.

                                                                Амір Ррахмані

23-х річний гравець збірної Косово і Динамо Загреб за останній рік сильно додав у майстерності. Силовий, надійний захисник, який прекрасно грає на другому поверсі, має пристойний перший пас, вміє грати один в один. Якісний молодий гравець, який може вирости в центрального захисника дуже високого рівня. Амір також універсальний гравець, бо може зіграти не тільки в центрі захисту, а і на правом фланзі, бо має непогані швидкісні характеристики.

                                                         Ремі Бенсебаіні

22-х річний гравець Ренна і збірної Алжира. Прекрасні фізичні данні, технічна оснащеність, гарна футбольна школа, високий рівень інтелекту. Чудова робоча ліва нога. Достатня універсальність, бо Ремі може закрити ще декілька позицій на полі. На мою думку це гравець чудового рівня, за досить адекватні гроші. Він вже дозрів до того, щоб йти в більш потужну команду, яка ставить перед собою високі цілі. Можу сказати навіть більше, що серед всіх тих кандидатів, яких я розглядав, він сподобався мені більше за всіх. Бо я бачу не тільки сьогоднішній його рівень, я бачу потенціал вирости у гравця рівня топ. Так, для цього треба розвиватись. Тому на місті Динамо замість Нуху я би краще поборовся за Бенсебаіні.

Навіть якщо дивитись на те, що трансфери гравців досить близькі, я все ж сподіваюсь, що будуть і кращі варіанти. Хоча, безумовно перехід Боак’є буде гучним. Якщо дійсно він станеться. Все ж в нових реаліях за такі гроші ми ще не купували. Про що це свідчитиме? Що Динамо має чемпіонські амбіції. І це добре.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.01.2018, 20:36
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига конференций Фиорентина Виктория 0 : 0   18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00
Аталанта Ливерпуль - : - 18 апреля 22:00
Вест Хэм Байер - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть