Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Заміна для Коутіньо

2018-01-09 20:27 Пряме посилання: http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/nottingham-forest-starlet-ben-brereton-14131866?ptnr_rid=1428754&icid=EM_LiverpoolEcho_Nletter_LiverpoolFC Отримавши 140 мільйонів фунтів стерлінгів на свій банківський разунок за Філіпа Коутіньйо, можна ... Заміна для Коутіньо

Пряме посилання: http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/nottingham-forest-starlet-ben-brereton-14131866?ptnr_rid=1428754&icid=EM_LiverpoolEcho_Nletter_LiverpoolFC

Отримавши 140 мільйонів фунтів стерлінгів на свій банківський разунок за Філіпа Коутіньйо, можна очікувати, що від цього часу і до кінця місяця Ліверпуль буде контактувати з численними гравцями.

Ви вже побачили імена. Томас Лемар (Thomas Lemar), Ріяд Марез (Riyad Mahrez), Набі Кейта (Naby Keita), Лукас Моура (Lucas Moura), П'єр-Емерік Обамейан (Pierre-Emerick Aubameyang).

А як щодо нового імені: Бен Бретон (Ben Brereton)?

18-річна майбутня зірка Ноттінгем Форест звучала у заголовках багатьох видань на вихідних, що призвело до того, що Форест у Кубку Англії переміг Арсеналу. Бретон став людиною матчу в перемозі клубу Чемпіоншіпа 4-2.

Така його форма, ймовірно, приверне увагу, і Ліверпуль є серед тих, хто слідкував за підлітком цього сезону.

І, як стверджує Oddschecker, Енфілд є найімовірнішим місцем для зірки збірної Англії U19.

Всього на клуб з Мерсисайду зроблено 55% ставок, як на наступний клуб цього гравця, і шанси оцінюються в 33/1, щоб підписати його в цьому трансферному вікні.

Існує ціла низка цікавих клубів Прем'єр-ліги: Тоттенгем (12/1), Евертон (20/1), Сток (20/1), МЮ (28/1), Арсенал (33/1) і Челсі ( 33/1), які змагаються за отримання його підпису під контрактом.

Прес-секретар Oddschecker Джордж Елек сказав: "Один із способів заспокоїти прихильників Ліверпуля - це, безперечно, його гра проти Арсеналу, і молодий Бен Бретон зіграв сильно і навіть більше в Кубку Англії.

"Граючи важливу роль у побитті переможців минулого року, юнак зробив значний крок для переходу до Прем'єр-ліги. Ми бачили безліч дій наступного клубу Бретона, яким вважається Ліверпуль, що очолив перегони в боротьбі за юну зірку, досягши 55% усіх ставок на те, що він приєднається до Reds під час січневого трансферного вікна".

Ben Brereton святкує свій гол у матчі проти Арсеналу (Image: OLI SCARFF/AFP/Getty Images)

Безумовно, Бретон, що народився у Стаффордширі, показав всі якості, які мають сподобатися Юргену Клоппу. Він невтомно працює для своїх товаришів по команді, він гострий і універсальний, здатний грати на фланзі, якщо це потрібно.

Якщо Даніель Старрідж покине клуб у цьому вікні, то залучення молодого та м'якого форварда, який замінить його, буде мати сенс для Ліверпуля. Він вартий особливої уваги.

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/nottingham-forest-starlet-ben-brereton-14131866?ptnr_rid=1428754&icid=EM_LiverpoolEcho_Nletter_LiverpoolFC

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.01.2018, 20:27
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть