Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

К - Компромат. На Банковой ночью не спят.

2018-01-14 15:03 К - Компромат. На Банковой ночью не спят.

Керівник інформаційної служби грузинської телекомпанії «Руставі-2» Нодар Меладзе заявив Радіо Свобода, що не має сумнівів у справжності документа. Про це Меладзе заявив після того, як прес-служба президента України назвала «підробкою і фейком» текст заяви Петра Порошенка, нібито написаної до ФСБ Росії у 2007 році.

Меладзе сказав, що фото заяви Порошенка до ФСБ про відмову «мати щось спільне з антиросійською діяльністю» грузинській телекомпанії надало «конфіденційне джерело». «Ми не зобов’язані називати джерело, яке надало нам цю інформацію і документацію», – наголосив Меладзе.

Керівник інформаційної служби уточнив, що в розпорядженні «Руставі-2» є не оригінал «заяви» Порошенка, а фотокопія документа.

Прес-служба президента України Петра Порошенка в ніч на 14 січня спростувала поширені через засоби інформації у Грузії його нібито «заяви до Федеральної служби безпеки Росії» і закликала медіа, що поширили це, вибачитися.

«Оприлюднені так звані «документи» від імені Петра Порошенка є низькопробною підробкою та фейком, виготовленим і закинутим телекомпанії «Руставі-2» спецслужбою Росії», – мовиться в повідомленні прес-служби. (https://www.radiosvoboda.org/a/news/28974648.html)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.01.2018, 15:03
14.01.2018, 15:03
292324 1 Internat
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть