Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Опорники. ч.1. Выбор редакции

2018-01-17 21:11 Хочеться продовжити мої майже безнадійні пошуки. На мою думку трансферна компанія завершилась. Нажаль. Та ж розповідають, ... Трансферні пошуки. Опорники. ч.1.

Хочеться продовжити мої майже безнадійні пошуки. На мою думку трансферна компанія завершилась. Нажаль. Та ж розповідають, що трансферна компанія Динамо продовжується. Чи так це? Головний тренер висловив задоволення від досягнутого на трансферному ринку результаті. Особисто я не задоволений. Під ЛЄ Динамо абсолютно не підсилилось.

Бо навіть із тих, кого ми придбали, заявити можна лише Шабанова. А він особливої погоди не зробить. Хоча мене порадувала та кількість молоді, яку ми зараз бачимо на зборах. Це головний резерв підсилення. На сьогодні це 10 чоловік, які за віком можуть грати і молодіжних і юнацьких збірних. Так, є ті, хто приїхав у статусі гравця основи, навіть відвоювали собі амбіційний 10 номер. Є й ті, хто спробують скористатись своїм шансом, бо ще не є гравцями основи. Хочеться вже побачити перші товариські матчі. Я вже висловився, що не є прихильником приходу Ротаня. На що агент гравця дозволив собі таких як я брудними словами прополоскати. Це справа культури і персональної агентської кишені, яка явно пустою від цього трансферу не залишиться. Поважаю Руслана і розумію логіку тренерського штабу. Однак, це не значить, що підтримую. Для мене важлива командна перспектива, щоб приходили гравці, які будуть роками розвиватись разом із командою. А потім їх можна буде вигідно продати. Сьогодні я хочу показати гравців, які не є зараз на слуху. Їх трансферна вартість не така і висока. Але, всіх їх об’єднує декілька показників – перспектива і талант.
                                                       Ердал Ракіп

Гравець швецької молодіжки і до недавнього часу Мальме. З 1 січня талановитий гравець став вільним агентом і зараз шукає собі нове місце роботи. Розповідають про інтерес Бенфіки. Гравець швидкий, мобільний. Він є профільним опорним півзахисником руйнівником, який вміє гарно відбирати м’яч, вести боротьбу. Однак, при цьому, він так само прекрасно може зіграти і правого півзахисника атакуючого плану. Хлопець має чудовий перший пас, дриблінг, технічну виучку. Останній сезон у 21-о річного шведа був дуже сильним. Він став лідером Мальме. І для цієї команди його втрата дуже болюча. К 21 року за плечима Ердала 4 повноцінні сезони, 4 чемпіонські титули. Скоріше за все він хоче зміни країну, піти на підвищення, на кращу зарплату, в більш амбіційний проект. І для Динамо це була б якісна інвестиція в молодого і вже досвідченого гравця на проблемну позицію в центрі поля.

                                                       Крістоффер Олссон

Інший молодий шведський гравець. Дуже цікава особистість. 22-х річний універсальний центральний півзахисник. У 15 років Олссон переїхав до Лондона, де у складі Арсенала почав здобувати футбольну науку. Пограв швед і в юнацькій ЛЧ, де був капітаном. Зіграв і за першу команду. Але вирішив у 20-ть років почати грати у дорослий футбол. Тому знайшов себе у датському футболі. А рік тому переїхав до шведського ФК А.І.К. Солна. Одразу отримав виклик до нац. збірної. Весь 2017 провів у складі молодіжної збірної Швеції, а в січні 2018 знову був викликаний до лав нац. збірної. Молодого гравця поступово підпускають до лав головної команди. Безумовно гравець має сильні технічні задатки. В Арсеналі не склалось через слабку функціональну готовність. Та зараз Крістооффер змужнів, став витривалішим, мужнішим. Здебільшого він грає на позиції стопера, руйнує атаки суперника і починає атаки власної команди. Має чудову стартову і дистанційну швидкість із м’ячом, пристойний перший пас і бачення поля, прекрасний функціонал. Характер бійця, бо не зупинився у розвитку, не впав після невдач у Лондоні. Знайшов правильну дорогу і нею вперто крокує. Нагадує мені молодого Росіцкі. Вже сьогодні Олссон – готовий, якісний гравець в центрі поля, який заточений під швидкі атаки. Це саме те, що потрібно Динамо.

                                                      Рікардо Алвес

Для мене цей 23-х річний португалець словенської Олімпії є дуже суперечливою персоною. Гравець із дуже важкою історією. І ще у досить молодому віці. Основний гравець збірних ю19 і ю20, які дуже вдало виступали на світових змаганнях. У 19 років вихованець Порту відправився до Белененсеша. Досить пристойний сезон як для 20-ти річного гравця. Дебют в ю-21, участь у фінальній частині юнацького ЧС, де Алвес грав у одній команді із Андре Гомесом, Жао Маріо, Рікардо Перейрою, Брумою, Жоао Консело. Гарна преса, чудова гра. Та після гравець повернувся знову у першу лігу. Я думаю, що після такого ЧС він очікував гарного трансферу, але продовжив грати в низах. Втрата мотивації, розрив контракту і влітку 2014 гравець став вільним агентом. Потім, через 8 місяців, була провальна спроба, тривалістю декілька місяців, заграти в Рапіді Бухарест. Майже 1,5 роки простою для молодого гравця – дуже погано. Але потім гравець знайшов свою команду. В Любляні він лідер, сильний гравець, який знайшов місце, де йому довіряють, де є мотивація. І Рікардо за 2,5 роки розквітнув. Зараз він показує сильний, технічний футбол, віддає, забиває, зв’язує всю гру команди в центрі. 01.06.2018 він стає вільним агентом. Школа у гравця чудова, є досить якісні показники гри сьогодні. Я думаю, що можна вивчити гравця, придивитись.

Поки писав цей матеріал, почитав новини. І знаєте, із такими темпами цілком можливо, що дійсно треба шукати форварда. Мораєс повернувся в Бразилію, Мбокані лікується, а хтось його вже продає активно, і може дійсно продає. Кравець вже в Туреччині. Ми можемо залишитись із однією порослю юнацькою на сезон в атаці. І я погоджуюсь, що позиція гравця в центр поля, після підписання Ротаня, не виглядає настільки проблемною. Та влітку знов треба буде підсилюватись. Якщо на ринку зараз є цікаві і дешеві варіанти, то треба швидко реагувати. Бо заберуть інші.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.01.2018, 21:11
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть