Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Форварди. ч.2. Выбор редакции

2018-02-07 21:33 Проблема забивного форварда в Динамо існує вже досить давно. Треба визнати, що це загальна, світова проблема. ... Трансферні пошуки. Форварди. ч.2.

Проблема забивного форварда в Динамо існує вже досить давно. Треба визнати, що це загальна, світова проблема. Далеко не кожна команда має Кейна, Лукаку чи Каванні. Правда Мессі давно довів те, що не обов’язково бути центр форвардом для того, щоб багато забивати. Дійсно, зараз роль центр форварда далеко не окреслюється виключно забитими голами.

Тут більше тиск на захист, вміння зачепитись за м’яч, створити глибину атаці, віддати на відкритого партнера. Саме тому все більше саме флангові форварди стають головною забивною силою команди. Хоча, якщо поглянути на Динамо, не має чіткої стратегії. Забивають і потужний Мбокані, і легкий другий форвард Мораєс, і фланговий форвард Циганков. Це наша основна ударна гольова сила. Зрозуміло, що зараз не важливо хто заб’є. Забивають і захисники, забивають зі стандартів. Та все ж для системи Динамо потужний форвард на сьогодні є одним із системних, важливих гравців.
Відсутність Мбокані на зборах чітко окреслила цю проблему. Бєсєдін має талант, та не все у нього зараз виходить. Тоді як вже перше тренування Мбокані ігрове показало всю його силу. Як він зупиняє м’яч, як прикриває корпусом, як віддає партнерам. Коли дивишся на тренування гравця такого рівня, то отримуєш естетичну насолоду. Я не ідеалізую Дьємерсі. Він якісний форвард, але далеко не монстр. Та все ж рівень його майстерності достатньо високий. Саме те, що він повернувся і вся банда нарешті зібралась і є тим головним фактором, який всиляє надію. Все ж Динамо із Циганковим, Мбокані і Мораєсом в обоймі і без них – команди різного рівня. Це справжні майстри. Та особисто я хочу зазначити, що треба шукати далі. Проблема форварда є. Влітку у двох наших основних форвардів закінчяться контракти. Їм вже за 30. І хоча вік досить прийнятний, та треба шукати молодих гравців. Бєсєдін так і не може стати у Хацкевича забивним гравцем. Була надія на Русіна, та він травмувався. Ще є Хльобас. Так і живемо. Начеб то і є гравці, а до рівня Мораєса і Мбокані жоден і близько не дотягується. Саме тому я продовжую трансферні пошуки. Сьогодні будуть молоді гравці із потенціалом.
                                                              Емека Езе

За грою цього 21-но річного нігерійця Штурма ми мали можливість не так давно спостерігати на зборах. Нагадаю, що він забив нам гол після сольного проходу, а потім шикарно розібрався в штрафному майданчику, коли там заметушився м’яч і віддав гольову передачу, дуже тонку. Це було зроблено на досить якісному, майстерному рівні. Гравець швидкий, потужний, агресивний, із хорошими задатками і фізичними даними. Його поступово виводять на новий рівень. Бо знайшли хлопця у чемпіонаті Фінляндії, де він сходу заграв, придбали лише за 75 тисяч. Впевнений, що зараз влучний час для того, щоб придбати нігерійця. Через рік, якщо хлопець дійсно вистрелить, він буде коштувати не 500 тисяч як зараз, а вже мінімум 4-5 млн. Для такого зростання у Езе є і потенціал, і правильна розкрутка.

                                                      Боббі Клемент

19-ти річний нігерієць, який зарекомендував себе у місцевому чемпіонаті і матчах за юнацьку збірну. Саме через це його у вересні викупив кувейтський Аль-Арабі. Гравець абсолютно не розкручений, не відомий загалу. Височенний, фізично кріпкий хлопець, із непоганою технікою, вмінням відірватись, зіграти не стандартно. Це таранний форвард, який діє по всій ширині. Любить грати із глибини, розганяти атаки. Вміє продавити по центру, пробити із середньої дистанції. Зрозуміло, що за рахунок 194 см зросту, прекрасного стрибка гравець відточив гру на другому поверсі. Та це далеко не основна позитивна характеристика. Вважаю, що Боббі якщо потрапить в Європі в якісну команду, то може зробити непогану кар’єру. А може так і не залишити свого сліду в великому футболі, якщо зачахне в Кувейті. Тут легко побачити наявність потенціалу, який треба розкрити. Клемент у тому віці, коли відкрито багато можливостей. Тут все залежить від того, який шлях обере він, як спрацюють його агенти.

                                                          Джонатан Болінгі

23-х річний збірник ДР Конго і гравець Мускрона, хоча належить Стандарту. Влітку його, як і відомого нам Ассалє, було придбано у Мазембе. Високий, потужний збірник, який проводить другий сезон в Європі. Болінгі демонструє високу якість футболу, бо має прекрасну швидкість, техніку, агресію. Він на очах прогресує. І став би чудовим партнером для Мбокані. Як на мене, то Мазембе вміє готувати форвардів досить високої якості. Саме через це треба детальніше вивчати саме цю команду. Щоб брати гравців не через посередників, а напряму в цій команді.

                                                              Салах Мохсен

19-ти річний єгипетський форвард вже каїрського Аль Ахлі. Куди він перейшов в січні 2018 року за 1,6 млн євро. В Африці таки ходять непогані гроші. Талановитий юнак, який має вибухову швидкість і справжнє гольове чуття. Він грає прекрасно з глибини, вміє на швидкості загострити ситуацію, обіграти декілька суперників. Безумовно селекціонери бачать в ньому велике майбутнє. Впевнений, що він може стати одним з кандидатів на поїздку на ЧС у складі своєї збірної. А ми могли б придбати його до того, як його побачать всі. Бо після цього нам буде вже важко його переманити до себе.

                                                    Лассіна Франк Траоре

Цьому юнаку нещодавно виповнилось 17 років. Як на мене цього гравця нац. збірної Буркіна-Фасо і місцевого ФК Рахімо може чекати велике футбольне майбутнє. Він нагадує мені молодого Азамао Гьяна. Справжній хижак, який вміє вигризати боротьбу, грати на випередження, вигравати другий поверх, різко і несподівано бити з дальніх дистанцій, обігравати один в один. Цікавий молодий форвард, який показує не по рокам зрілий футбол і високу результативність, ефективність дій. Як на мене, то саме його я б хотів в першу чергу побачити в Динамо.

Кому цікаві нові імена в футболі, той завжди оцінить трансферні пошуки. Навпаки, я хочу побачити, щоб і інші люди почали шукати. На сьогодні світ став таким затісним. Вся інформація є в мережі. Статистика, відео із матчами. Навіть нижчі ліги багатьох країн зараз можна знайти і побачити. Наприклад, сьогодні кожен, при бажанні, зможе о 19-30 подивитись матч відповідь кубку Греції АЕК Олімпіакос. Легко знайти більшість товариських матчів навіть. Навіть чемпіонати Індії і Малайзії. Саме тому пошуки цікавих гравців зараз – дійсно великий час. Треба його знаходити, що за життєвою зайнятістю буває важкувато. Та для мене це важлива частина життя. Не кожен з тих гравців, яких рекомендую я, заграє на високому рівні. Тим більше, що зараз я вимушений шукати скромніші фінансово варіанти. Та все ж, хто шукає, той обов’язково знайде.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.02.2018, 21:33
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 1 : 0   19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть