Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Роздуми стосовно нашого життя!

2018-02-21 14:17 Усім добрим людям - доброго дня та щасливого майбутнього! Вирішив коротко написати про теперішню світову систему-піраміду, ...

Усім добрим людям - доброго дня та щасливого майбутнього! Вирішив коротко написати про теперішню світову систему-піраміду, та про те, якою вона повинна бути. Так от, ця теперішня система, це справжня світова афера або піраміда, в якій порушуються всі закони та права людини та правила гри, одні - більш хитріша меншість (паразити, багаті, влада), наживаються на інших - більш добріших та довірливіших простих та чесних людях, просто для того, щоб нічого не робити і все мати обдурюючи більшість і привласнюючи собі все, що зробила та заробила більшість людей і яким насправді все і належить, а не так званим хитрим власникам, які крадуть чуже та присвоюють собі!

Тому, цю систему - піраміду, ПОТРІБНО ЛАМАТИ, та створювати ЧЕСНУ та СПРАВЕДЛИВУ систему, в якій, всі наші права та обов'язки, будуть рівними та справедливими для всіх, ХТО БУДЕ ПРАЦЮВАТИ, ТОЙ БУДЕ МАТИ, а той, хто тільки робить вигляд, що працює, як наприклад більшість чиновників та так званих науковців, які нічого корисного не роблять для людства, то ті, не повинні мати нічого і таких взагалі не повинно бути! Чиновники повинні повинні працювати на народ, а не на себе, а науковці, повинні творити щось потрібне та корисне для людства, а платити їм тільки за їх так звану пусту кваліфікацію - це просто тупість! Подивіться будь-ласка, хто ж все-таки проти "зрівняйлівки", як вони це називають, це ж саме вони - хитрі, брехливі ... - "чиновники", "науковці" та їм подібні, тому ДОСИТЬ НАМ ТЕРПІТИ ЦЕ БЕЗЗАКОННЯ і потрібно все поставити на свої місця! "Світова економіка", це теж світова афера, через яку, нас дурять та обкрадають, бо ж самі подумайте. праця в усьому світі однакова і тому оплачувати потрібно всюди однаково, усі професії також всюди потрібні та рівні і тому, зарплати у всіх повинні бути рівними, а хто захоче більше, той повинен більше по часу працювати, все повинно бути чесно, справедливо та порівно! ВСЕ профессии нужны, все профессии - равны!!! А кожна світова валюта, це ж як любий фрукт чи овоч, автомобіль чи будь-який предмет, хіба можна обміняти 25 своїх яблук на чуже одне яблуко, хіба це розумно????? У кожній країні повинна бути своя національна валюта, а світовий курс валют, повинен бути один до одного, а не так, як є сьогодні, що нам "втерли" колись і доводять, що саме так і має бути, але ж це зовсім не так, нас просто дурять та розводять і тому, нам потрібно з цим боротись, зламавши це все погане і старе та побудувати нову, чесну та справедливу систему для усіх!!! Висновок простий, всі ми живемо в світовому "лохотроні", який ми повинні знищити!!! Дякую усім за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.02.2018, 14:17
21.02.2018, 14:17
294776 1 andrj-vudvud
auto-andrj17
Статус:
Начинающий писатель (196 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть