Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо АЕК. Чи запасатись валідолом?

2018-02-21 20:48 Чого очікувати в четвер? Точно валідолу від футболу. Спокій буде тільки снитись. Перший матч розділився на ... Динамо АЕК. Чи запасатись валідолом?

Чого очікувати в четвер? Точно валідолу від футболу. Спокій буде тільки снитись. Перший матч розділився на дві частини. Не факт, що у другому матчі драматургія буде іншою. Може навіть вона буде значно гострішою. Бо чомусь не віриться у те, що Динамо закатає АЕК легко і невимушено. І тут справа у самому Динамо, і тут справа у самому АЕКу.

Перших вистачає на 60 хвилин, а другі вже це знають. Впевнений, що саме на останні 30-ть хвилин може зробити ставку наш суперник. Маноло Хіменес достатньо якісний фахівець. А Олександра Хацкевич продовжує вчитись.
Ви знаєте, що є такі, хто впевнено каже, що Динамо буде легко. Мол АЕК дома і на виїзді – різні команди. Половина гравців основи команди суперника або травмована, або дискваліфікована. І якщо Манталос і Йохансон травмовані досить давно, то втрати Враньєша, Ліваї, Лопеса і Коне безумовно для команди свіжі і болісні. Головною проблемою є центр півзахисту. Тому так, дійсно наш суперник не зможе задіяти 6 гравців старту проти нас. Це величезні втрати. Та склад досить широкий, вибір гравців значно більший ніж у Динамо. Так, це все гравці середньої рук. Я знову готовий повторити цю фразу. В АЕКу не має сильних гравців. Є середні гравці. Більшість з них в Динамо би не грали, навіть до обойми б не потрапляли. Та це все філософія. АЕК провів із нами важку гру. В першому таймі Динамо домінувало. А от у другому стався злам. І АЕК таки дотиснув нас. Та питання залишились.

Це був перший матч Динамо. І грали ми далеко не в оптимальному складі. І все ж 45 хвилин ми в гостях мали ігрову перевагу. Уж точно не поступались. Була якісна динаміка гри, були помітні ідеї тренерів як і за рахунок чого можна було обігравати цю команду. Та у другому таймі чи то Динамо відійшло, чи то АЕК так додав. Я думаю, що все разом, та ініціатива була втрачена. І ми майже не виходили в атаку. Гра з центру поля перейшла до наших воріт. І вихід Хрістодолопулуса став вирішальним, бо 7 номер додав того, що не було у інших гравців, імпровізацію.

Є і інші, які кажуть, що Динамо буде дуже важко. Що якщо повториться гра першого матчу, і особливо щось таке, як дома з Олімпіком, то Динамо пролетить. Що ж буде у матчі відповіді? Чи полетять греки? Ні. Вони ж знають, що їх чекає. Вони будуть вичікувати, можливо навіть дійсно 60-ї хвилини. Що буде робити Динамо? Вичікувати? Домінувати? Впевнений, що ми будемо грати першим номером. І що заміни будуть зроблені своєчасно.

Насправді про АЕК дійсно багато всього сказано. Команда без зірок, але навчена і фізично готова грати 90 хвилин. Не має такої вже яскравої гри. Але є гравці, є зв’язки, є акценти. Вони знають свою силу і вміють її раціонально використовувати. Для Динамо важливіше за все є фігура Мбокані. З ним і без нього наша атака має різну вагу. Тому новина про його чергову травму нажаль засмучує. Ми будемо грати без форварда. Бо Мораєс, при всій повазі до нього, гравець середній. Може видати сильну гру, а може зникнути на полі, як це було із Олімпіком. Зрозуміло, що Циганков тільки покращує свою гру. І стримати його все важче. Із кожною грою Динамо набирає форму. Вже в цьому матчі це буде команда, яка провела 180 хвилин офіційних. А це вже впливає на тонус. Динамо сьогодні і Динамо тиждень тому – команди різні, принципово різні. Динамо також побачило сильні сторони суперника, прощупало слабкі місця. Не буду давати прогнозів. Гра буде важкою. Та переможе сильніший.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.02.2018, 20:48
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть