Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо - життя!!! Выбор редакции

2018-02-23 20:08 Оце так хвиля! Продовжую бачити справжню хвилю тролів і людей, які взагалі не зрозуміло що роблять ... Динамо - життя!!!

Оце так хвиля! Продовжую бачити справжню хвилю тролів і людей, які взагалі не зрозуміло що роблять на сайті Динамо. Я погоджуюсь і дякую тим, хто написав блоги, де пройшовся по людям, які на словах вболівають за Динамо, та на ділі ми чуємо одні образи брудні гравців, тренера. Вони вже давно списали команду.

Заходять лише із однією метою, сказати щось гидке про Динамо. Принизити команду – головна мета. Ця хвиля вже давно. Динамо треба грою затулити всім писок. І все це робиться із диким захопленням від команди-ворога. Цілком можливо, що це банальна зомбованість. Зомбі ніколи не зможе зрозуміти того, що він настільки оброблений, що говорить заучені фрази і слова. Не зрозуміє, бо зони, які відповідають за самоаналіз оброблені НЛП.
Від себе скажу так, що особисто я не побачив видатної гри від шахти. Перший тайм Рома возила їх по повній. І 0:1 – насправді був подарок, бо за грою там всі 0:3 були. А у другому таймі італійці помилились. Вони почали грати у високий захист, бо планували розвинути успіх. Дотиснути. Гра ж йшла. Та пропустили контру. Таку саму, як і ми вчора мали. Та Мораєс не забив. А Ферейра забив. А потім на емоційному фоні шахта полетіла, а Рома не перебудувалась. Та особисто я побачив, що Рома значно сильніша. Її гра виглядає цілісніше. І гравці значно вищого рівня. Знову таки, у моменті де забив турок наш Гонсалєз, все ж було як під копірку, не поклав. Тому це загальне улюлюкання в Римі буде закрито і тотальна перевага у першому таймі Роми в Італії стане ще більшою. А апофеоз матчу – удар ліктем Тайсона. Оця гнила командочка у якої все життя при ринаті так погано пахне. Як людина у здоровому глузді може захоплюватись командою, де грають і якою керують відверті сєпари? Як можна вболівати за команду, яка за останні декілька років вже має 4 гравця, які попадають під дискваліфікацію через допінг? Смієтесь над дискваліфікацією сусідів на Олімпійських іграх? Так шахта так сама, всі там сидять на допінгу.
Я розумію, що всі не в захопленні від Суркіса, та як можна бути в захопленні від мармазова, палкіна і ахметова? Це люди, які не заслуговують на повагу у жодної адекватної людини. Ви продовжуєте захоплюватись командою, де тренером був румун, а тепер ця португальська група неадекватів? І гравці. Срна і все те, що він робив всі ці роки, остання крапка – відома пісня про Динамо, яку він заспівав у літаку… кара одразу прийшла. А Кучер і його театральне падіння після торкання від Вукоєвича? А ці вмирання одразу від трьох рік тому, коли Мораєс поштовхався? А удари від Срни Кузика, те як він Мандзюка за горло хапав? А Брандао, а Дуляй, а Луіска Адріано і їх підступна гра, відверті удари ліктями? Та там майже всі такі. Що Фред, що Тайсон, що Марлос, Дуглас Кошта, Бернард…? Що вже забули накладку від Тайсона Ярмоленко? І от знову черговий відвертий удар ліктем від того ж Тайсона. Гнила команда. Їх цьому вчать, вони не просто так грають. Це робота тренера, це підбір таких гравців в команду. Ви захоплюєтесь їх грою, їх методами досягнення результату із картинними падіннями, штучно заробленими пеналями, постійними скандалами і позою ображених? Тоді ваша система цінностей сприймає це як норму. Я таке не сприймаю.
Саме через це я ніколи не розділяю захоплень командою, де не має чоловіків. Саме через це я поважаю Гармаша, бо він не грає підступно. Так, він може піти у жорсткий стик, та це не буде удар ліктем. Те ж саме по Кадару, Хачеріді. У Динамо грають нормальні мужики. Я от коли дивився рік тому передачу про Борячука і Циганкова, то легко помітив різницю. Передивіться, оцініть людей. Одразу легко побачити різницю. Цілком можливо, що система цінностей в тому числі і в наборі гравців. Бо селекція проходить не тільки за рівень майстерності, а ще й за психотипом.

І все ж я хотів би поговорити про матч із АЕКом. Динамо постійно намагаються принизити і опустити. Як гравців не називають. Я вже прочитав, що це команда третьої ліги, а гравці взагалі не вміють грати. Ну, да. Можна погодитись із тим, що Динамо зараз не демонструє надзвичайної гри. Та треба бути завжди об’єктивним. Динамо – молода команда, яка має обмежений бюджет. Багато молоді. Команда будується заново. Все дійсно важко. Але, це моя команда і я розумію цей етап. Я вірю в те, що буде краще, вірю в молодь. А без віри вболівати не можливо.

Так, не було видатної гри. Це була гра нервів. Так, АЕК мав моменти. Так, вони створювали напругу біля наших воріт. Та от ви вчорашні матчі дивились? Дортмунд, Атлетик, Арсенал і інші команди ледь пройшли. І це при тому, що за розкладом вони значно сильніші за тих, із ким грали. Чому? Бо це єврокубки. Тут йде боротьба. Так було і в матчі із АЕКом. Із командою, яка зараз в накаті, яка показує в Греції найсильніший футбол, не так давно перемогла в декілька разів Олімпіакос. Важкий суперник. І ми його пройшли. І пройшли за грою. Ми правильно побудували гру тактично. Так, у них були моменти, та у нас є захисники, є воротар. Ми втримали свої ворота. Ми мали багато можливостей, щоб забити. І наші можливості були не менш небезпечними, ніж у греків.

Я так думаю, що сучасний футбол – протистояння тактик. Команди вивчають одна одну. І вибудовують гру. Все просто. Треба пройти далі. 1/16 – серйозний рівень. Тактика Хацкевича дала результат. Травми Піварича і Мбокані суттєво знизили як оборонну надійність команди, так і потенціал атаки. Всім хотілося, аби Динамо винесло греків легко і без напруги. Та футбол вже не той. Всі вміють грати. Рівень гравців приблизно однаковий. Все вирішують деталі. Всі ж бачили Уіган МанСіті? Команда ліги 1 переграла одну із найкращих команд світу, переграла не дубль, а основну обойму. А все завдяки правильній тактиці, правильному налаштуванню. Я не є фанатом Хацкевича. Так, я хочу сильнішого тренера. Так, я хочу сильніших гравців. Так, я хочу потужнішої гри. І мої амбіції, мої бажання ,як вболівальника, меж не мають. Хочу перемог у кожному матчі, яскравих. І чим сильніше суперник, тим більше таких перемог хочеться. І я знаю, що Хацкевич також цього хоче. Та я теоретик, а він практик. Дійсно певні його рішення мене засмучують. Та, коли він дає результат, коли я намагаюсь зрозуміти, то таки вдається мені, хай і не все, але більшість рішень. Найскладніше – пізні заміни. Що в Греції, що в Києві. Так хотілося побачити Шапаренко у другому таймі. Бо ж він вміє розігнати команду. З точки зору досягнення перемоги – дійсно було б правильним. А от з точки зору того, що він міг десь обрізатись і нам би забили – ясно, що мінус. Я не є фанатом Хацкевича, та Динамо крокує далі і це головне. Є результат, значить тренер правий. Коли ж кажуть, що ми не пройдемо далі. Може і не пройдемо. Сильні суперники нас чекають. Та це футбол і всі вміють грати. Все вирішують дрібні деталі. Лацио і Рим – досить символічно. Побачимо що і як там буде.

По матчу було зрозуміло те, що головна задача не дати розгулятись грекам, відсунути гру в центр поля, проводити швидкі контратаки. Та АЕК змістив гру на фланги, коли зрозуміли, що по центру не пройти. Перші хвилини були важкими, а потім Динамо перевело гру, почало створювати моменти. Греки ж били з будь-якої дистанції. Тому то і більшість ударів у них нанесенні з 25-30 метрів. При сніжній погоді це дійсно мало загрозу. Та Бойко впевнено впорався із всіма ударами, хоча і було багато кутових. Стандарти були безрезультатними. На цей раз захист по суті допустив лише одну помилку, коли Шаджаі повинен був забивати. По суті це був єдиний 100% шанс АЕКа. Все інше – були полумоменти. Ще один момент – творчість Гармаша, який міг забити у власні ворота, коли вибив м’яч у Бойко. У Динамо також було два 100% моменти, та ми їх не використали. Все інше – була небезпека, але це також більше півмоменти.

Всі очікували, що Динамо буде володіти ініціативою. Та рахунок був таким, що АЕК змушений був атакувати. Саме через це логіка побудувати гру на швидких атаках від Хацкевича хоча й передбачлива, але має обґрунтування. Команда витримала 90 хвилин. Це говорить про те, що команда набирає потроху. По суті завершення гри у греків не вийшло. Заміна Хрістодолопулуса призвела до того, що їх атака втратила єдиного гравця, який щось там створював, загострював і вигадував. А вихід Бєса додав Динамо сил, ми відвели гру від воріт. По суті Хіменес замінами не підсилив гру команди. На цей раз не спрацювало. А Хацкевич єдиною заміною суттєво підсилив, освіжив гру. Я не розділяю загального негативу. З точки зору стратегії була проведена хоча і нервова, але досить сильна гра. Побачимо що там буде далі.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.02.2018, 20:08

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть