Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У Юргена Клоппа «надто багато інформації» для прес-пакету «Ліверпуля»

2018-03-02 22:53 Трохи новин зі стану моєї улюбленої команди в АПЛ перед стартом наступного туру, де Ліверпуль зустрінеться ...

Трохи новин зі стану моєї улюбленої команди в АПЛ перед стартом наступного туру, де Ліверпуль зустрінеться з Ньюкаслом на своєму домашньому стадіоні

Jurgen Klopp надав нову інформацію про травмованих гравців команди - але надав надто багато інформації для представників ЗМІ.

Бос Ліверпуля повідомив про те, що гравці команди Gini Wijnaldum та Ben Woodburn стараються перебороти хворобу, а також повідомив, що ця пара гравців страждає через "діарею".

Це виглядало занадто для графоманів, які зібралися на Melwood, які запропонували інший термін ("the runs" - розлад шлунку), який краще визначає хворобу, згадану тренером.

Klopp пожартував у відповідь: "Так не можна говорити на публіку? Ви так не говорите тому, що ви собі потім уявляєте..? Але як я можу вивчити мову, не вимовляючи слова? Що ви на це скажете?

"У них розлад шлунку! Дякую вам."

Крім того, бос Ліверпуля також підтвердив, що Nathaniel Clyne ще не готовий повернутися до першої команд, тому що він ще не увійшов у "ритм".

"Clyney перебував у дуже серйозній ситуації. Не маючи іншого правого захисника, нам варто було б ставити на матчі Clyney, тому що він абсолютно підходить, але в нього відсутній справжній ритм, і йому потрібно ще кілька матчів, щоб бути в найкращій формі".

"Щодо Milly ( James Milner ), то він отримав сильний удар в останній грі, можливо ви це бачили, і ще досить відчуває біль, тому ми спостерігатимемо за покращенням його стану. Але це не травма".

"Hendo в доброму стані, він нормально тренувався, для нього це був дуже гарний тиждень, можливо найкращий за останній місяць".

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/jurgen-klopp-too-much-information-14360643

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.03.2018, 22:53
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Англии Лутон Таун Брентфорд - : - 20 апреля 17:00
Шеффилд Юнайтед Бернли - : - 20 апреля 17:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть