Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Лацио. Всі сподівання на молодь. Выбор редакции

2018-03-07 15:18 Про наступний матч Динамо ходять різні думки. Та 99 % людей Динамо вже списали. Не знаю ... Динамо Лацио. Всі сподівання на молодь.

Про наступний матч Динамо ходять різні думки. Та 99 % людей Динамо вже списали. Не знаю наскільки люди знайомі із Лацио. Чи вивчали, досліджували. Впевнений, що це поверхова думка. Виглядає це так, що Лацио йде у зоні ЛЧ в Італії, має Іммобіле, який клєпає голи регулярно. Супер команда. А Динамо Вересу програє.

Ледь ноги від Зорі волокло. А від АЕКу так взагалі відверто відскочили, бо греки нас повозили. І якщо якісь там греки повозили Динамо, то італійці так точно розірвуть Динамо на шматки. Можливо це дійсно так. Однак, я вболівальник Динамо. Я ставлюсь реально до ситуації в моїй команді. Реально оцінюю майбутнього суперника. І тому скажу так, що дійсно буде важко. Але, пройти Лацио можна. Просто треба зіграти максимально надійно в обороні і ефективно в атаці.
На словах це завжди однаково легко. Футбол – проста гра. Тримай ворота на замку і забивай супернику. Не можеш втримати, забивай більше, ніж пропускаєш. Та от тут все залежить від рівня твого і рівня суперника. Динамо – така команда, яка не сильно вміє грати другим номером. Лацио ж навпаки у силовій, тактичній грі виглядає достатньо переконливо. Саме завдяки тому, що має достатньо потужний центр поля, насичений захист і достатньо швидких гравців на вершині атаки.

Можна подякувати фахівцям, які достатньо плідна розібрали гру Лацио. Якщо ви не лінились, то легко зможете прочитати про, або побачити самостійно цю команду. Зрозуміло, що легко побачити чисто італійську структуру побудови команди. Три центральні захисники. На крилах діють не вінгери, а захисники. У центрі поля дійсно три гравця, які вміють якісно руйнувати. А от пара форвардів – яскраві гравці із прекрасною швидкістю, високим технічним рівнем. Зла, чіпка команда, яка не дає грати супернику, в’яже по рукам і ногам. Сама ж пружиною вистрілює.

Яким складом Індзагі буде грати проти Динамо? Були важкі тижні. І останні 10 матчів – 6 поразок, 1 нічия і лише 3 перемоги. Далеко не найкраща статистика. Вона не повинна розслабляти, але вона свідчить про те, що у Лацио зараз далеко не кращий період. Чи буде ротація складу, чи зіграють основою? У такої команди по суті залізними гравцями основи є воротар Стракоша, захисник де Вріж, тріо в центрі поля Лейва, Пароло, Мілінковіч-Савіч і пара форвардів Альберто і Іммобіле. Всі інші гравці – ротація. Бо на 3 позиції в центрі захисту є 7 кандидатів, на позиції крайків четверо. А от позиція в центрі поля майже не має альтернативу. Єдиний варіант на заміну провідної трійки – Муріга. Або може бути максимально агресивна стратегія, коли замість опорника випускають Андерсона чи Нані в допомогу Альберто і Іммобіле. По суті є обойма в 20 гравців. Вони і проводять ротацію. Та я думаю, що проти нас буде грати залізна основа. І підхід буде максимально відповідальний. Тому сподіватись на другий склад не варто.

Хочеться показати слабкі місця цієї команди. Безумовно Лацио буде грати першим номером. А ми намагатимось відсунути гру від штрафної і зловити їх на помилці. Показова помилка у їх програшному матчі із Стяуа. Коли після стандарту Румуни спіймали захист Лацио.

Так само варто показати і помилку при позиційному захисті. Як бачимо, що 4 гравці стоять в лінію, а один провалюється. І в зону вбігає гравець Наполі Мертенс, на нього йде прекрасний пас. І це гол.
Так само варто сказати про проблеми не тільки при грі в лінію. А ще і те, що при навісах в штрафну відсутнє взаєморозуміння. Ми можемо побачити як гравці Мілана ловлять захисників, коли два пішли на м’яч одночасно, створили зону вільну за спиною, завадили один одному дістатись до навісу і, як результат, Мілан забив гол.
Сильні сторони добре відомі. Безумовно агресивний і швидкий напад, максимально вертикальний футбол. Принципи дуже схожі із тими, до яких прагне Хацкевич. Індивідуально пара гравців Альберто чи Андерсон і Іммобіле більш ніж сильні. Вони грають різноманітна, непередбачливо. Команда навчена. І стримати атакуючий потенціал буде дуже важко. Та це не говорить про те, що це не можливо.

Для Динамо цей матч – випробування для нової команди. Це буде якісний футбол проти суперника, який нав’яже тактичний футбол, сильний футбол із гравцями високої якості. Це перевірка для кожного такою планкою. Це шанс довести свою здатність розвиватись. Динамо може вистрілити, може відмучитись. Але, якщо не буде здобуто позитивний результат, то головне буде гра. Якщо команда віддасть все, що є, але поступиться, то не буде негативу. Якщо ж будуть грати без іскри, без бажання, то буде ще більша критика, ніж із АЕКом. Аргументи про відсутність форми вже не пройдуть. Зіграли достатньо матчів вже. Час молоді доводити свої лідерські якості на такому, достатньо високому рівні. А переможе як і завжди сильніший.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.03.2018, 15:18
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть