Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Лацио. Ще нічого не вирішено. Выбор редакции

2018-03-14 00:03 В житті все дуже швидко змінюється. Тиждень тому, коли я писав матеріал до матчу в Римі, ... Динамо Лацио. Ще нічого не вирішено.

В житті все дуже швидко змінюється. Тиждень тому, коли я писав матеріал до матчу в Римі, більшість вболівальників Динамо були переконані в тому, що ловити нам не має що. Бо ж у Лацио така потужна команда, така атака, такий півзахист, такий захист. І на всім відомому сайті трансферна ціна команди в 6 разів більше за ціну Динамо.

Тотальна перевага в класі, якості гравців і грі. Та на полі ми побачили гру двох рівних команд. Так, у Лацио була перевага домашнього поля, була на полі основа, яка намагалась здобути перемогу. Але щось пішло не так. І Динамо, може дійсно день був такий, отримало нічию. За ходом гри абсолютно справедливу. І що ж ми тепер маємо?
Перед другим матчем більшість змінила думку про Лацио. Ні, про Динамо, я в цьому впевнений, думки не змінились. А от Лацио вже не виглядає такою страшною командою. І тому у прогнозах звучать інші ноти. Динамо зобов’язано їх проходити. Та я скажу так, що різниця у класі, особливо це стосується групи атаки, нікуди не ділась. Лацио і далі залишається командою, яка знаходиться у кращих ігрових кондиціях і має суттєво якісніший набір гравців. Не важливий склад. Лацио буде боротись за прохід. Ротація для них – норма. І якщо у першому матчі вони могли віднестись до Динамо звисока, то зараз вже буде інша гра, інша підготовка, інше вивчення наших слабких і сильних сторін. Нас чекає інша гра. Це буде значно важчий матч. І здобути позитивний результат буде видатним результатом. І підтвердження тому сильна тактична гра Роми сьогодні. Вони вивчили шахту і розробили стратегію як здобути результат проти команди, яка вміє втікати. Те ж саме буде від Лацио. Вони вивчили Динамо, розкладуть і буде стратегія на гру. Італійці в цьому доки. І тут багато чого буде залежати від Хацкевича, наскільки він підготує команду.

Ми побачили в чому сила Лацио, в вертикальних, швидких атаках. Варто дати простір для прийняття рішення і виконавча майстерність настільки висока, що в дотик розіграється гольова атака. Щоб не дати таких можливостей треба не обрізатись. Саме через це, коли Лацио зіштовхується із півзахистом, який не втрачає м’яч і не дає вільних зон, то одразу виникають великі складнощі. Та ми ж розуміємо, що Динамо – не Юве. І перший матч підтвердив те, що Лацио таки ловив Динамо на помилках. Правда і Динамо знайшло в обороні Лацио помилки. Будь-яка розслабленість занадто небезпечна з обох сторін.

Чи буде Динамо сушити гру? Я впевнений, що ні. Гра буде обережною. Динамо буде намагатись більше контролювати м’яч, йти в атаку, але не такими і великими силами. Головна задача – не дати вільних зон на власній половині. Динамо буде шукати помилки, вичікувати і разити. Не тільки на контр атаках, а і в позиційному нападі. Безумовно різниця в класі гравців, в їх якості, в досвіді вирівнюється якістю молоді. На сьогодні Бєсєдін, Шапаренко, Шепелєв і Циганков – той потенціал команди, який не показують трансферні ціни. Їх гра ще повна імпровізації і саме через це, навіть вивчивши Динамо, достатньо важко передбачити дії Циганкова і Шапаренко. Вони мають величезний арсенал ідей і надзвичайно якісний технічний потенціал.

Підсумок цього матчу може вирішити лише один епізод, один момент. При рівній грі будуть виникати моменти. Їх не буде дуже багато. Та вони будуть. І будуть у обидвох команд. Та команда, яка зможе забити, отримає шалену перевагу. Я вболіваю за Динамо. Та розумію досвід команди суперника, їх вміння здобувати потрібний результат. Бо грають вони в сильному чемпіонаті. Саме через це я не думаю, що Динамо зобов’язано проходити Лацио. Скажу навіть більше, що навіть після справжнього видатного першого матчу, наявної переваги в за рахунком і гри дома в Києві, прохід Лацио для молодої команди буде надзвичайним, видатним результатом. Але дорогу здолає лише той, хто йде.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.03.2018, 00:03
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00
Аталанта Ливерпуль - : - 18 апреля 22:00
Вест Хэм Байер - : - 18 апреля 22:00
Марсель Бенфика - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть