Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шахтар – це Росія?

2018-03-14 11:53 Після вчорашнього вчинку Ферейри згадав слова російського актора Серебрякова про те, що «национальной идеей России является ...

Після вчорашнього вчинку Ферейри згадав слова російського актора Серебрякова про те, що «национальной идеей России является наглость, хамство и сила». І що ж ми бачимо, дивлячись на Шахтар? Теж саме. Вся структура клубу - гравці, тренери, керівництво, «журналісти» з «експердами» - вважають, що вони кращі, вони супер, бо вони сильний клюб.

Нахабність та хамство, з яким вони прагнуть стати першим клубом в Україні – зашкалюють. Застосування сили у вигляді підкупу суддів та «кавелка» - теж в їх діях давно стало нормою. Дивує те, що вони дійсно вважають, що попираючи норми моралі вони дійсно зможуть стати популярними. Проведіть аналогії політики кротів з методичкою Кремля: 1. Данбас кормить всю Україну! – Без російського газу всі змерзнуть! 2. «Особливий менталітет» жителів Донбасу – «висока духовність» кацапів. 3. Всю свою політику Росія будує через силу – Шахтар робить теж саме. Чесно вони грати не вміють, бо найчастіше програють. 4. Принцип роботи ЗМІ – такий самий як і в Кремля: звинувачувати інших в тому, що збираєшся робити сам. Так би мовити, удар на випередження. Як Путін кричав, що НАТО хоче захопити Крим – і сам ввів війська. Так само напередодні матчів з Динамо кроти кричать про упередженість суддів проти них в чемпіонаті.

Ми маємо справу з раковою пухлиною - такою собі маленькою росією в Україні, яка отруює життя всьому українському, і не тільки футболу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.03.2018, 11:53
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть