Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Опорники. ч.2. Выбор редакции

2018-03-20 21:02 За березень місяць відбулось багато подій. Були і радість, і розчарування. При чому все це відбувається ... Трансферні пошуки. Опорники. ч.2.

За березень місяць відбулось багато подій. Були і радість, і розчарування. При чому все це відбувається у різних площинках. Ситуація із Хачеріді змусила задуматись. Бо це говорить про те, що в команді не все так райдужно. Відносини Хачеріді ще рік тому із Ребровим були дуже складними. Євгена відправляли навіть в дубль, а на його місце був придбаний серб Пантіч.

Він і провів минулої весни більшість матчів. Зараз різко змінились стосунки між Хацкевичем і Хачеріді. Кожен займає ту сторону, яка йому до вподоби. Я так розумію, що ставлення Хачеріді до ігор, до тренувань не відповідає вимогам Хацкевича. Це ж легко побачити. Тим більш, що Олександр знає Євгена дуже багато років. Випадковостей не буває. Хач сам себе списує. Ну, поїде грати в Грецію. Це ж все таке. Може йому набридло в Динамо. Може не цікаво, хочеться спробувати чогось новенького. Та те, що він забив на тренування – показово. Шанси зіграти в цьому сезоні у Євгена мінімальні. Те ж саме по Мораєсу. Диму просто так не буває. Якщо є дим, то десь є джерело. Головним же моментом для мене у поразці від Лацио стали проблеми в опорній зоні. По суті на матч у тренера залишились лише 3 гравці. Та й конкуренція в цій зоні суттєво нижча, ніж в центрі захисту. Саме тому в трансферних пошуках я сьогодні пропоную опорних півзахисників.
                                                                 Карлос Бенавідез

Ще 19-ти річний опорний півзахисник Дефенсора і уругвайської молодіжки. Карлос проводить другий великий сезон в дорослому футболі. Потужний, міцний півзахисник, дуже агресивний, непоступливий. Прекрасно чіпляється за м’яч, хоча і грає достатньо ризиково, через що отримує багато жовтих карток. Та технічний рівень у хлопця достатньо високий. Є потенціал вирости в сильного гравця центра поля. Бо уругваєць має швидкість, достатньо якісний пас на середню відстань, удар. За адекватні гроші можна підписати сильного півзахисника, який до дасть потужності і надійності півзахисту.

                                                                  Тома Башич

Взагалі в Хорватії значно більше говорять про Ніколу Моро. До нього приписується інтерес шахти. Особисто я сперечатись не стану. Моро – талант. Та і цінник на нього буде такий, що менше 10 млн Маміч його не відпустить. Тоді як для Динамо варто пошукати і в інших командах. Тома Башичу 21 рік, він має привабливі характеристики. Прекрасні фізичні данні у гравця Хайдуку. Він відзначається не тільки роботою на руйнування, а і прекрасною роботою на атаку. Удар і пас з лівої ноги дуже якісні. Я б порівняв його із Леко. Бо хлопець вміє працювати на оборону, віддавати всі сили боротьбі і якісно підключатись до атак. Це для мене гравець за фактурою схожий із Сидорчуком, та Башич більш різноманітний, технічніший гравець, який має якісний перший пас на швидкості в темп, що є найслабшим місцем Сидорчука для мене. Безумовно підписати Башича зараз можна за адекватні гроші, бо він не настільки розпіарений.

                                                                   Алфа Семедо

20-ти річний вихованець Бенфіки, який влітку перебрався в Морейренсе. Молодий гравець в цьому чемпіонаті показує себе достатньо якісно і має гарний потенціал. Особисто мені хотілося, щоб Динамо навчилося купувати таких гравців безпосередньо із першоджерела. У 19 з другої команди Бенфіки його можна було забрати за копійки. Я здивуюсь, якщо влітку його до себе не забере більш сильна команда, ніж нинішня. Не факт, що це буде гранд Португалії, але це точно буде більш сильна команда. Янг Бойз одразу легко приходить в голову. Вони вміють так купувати. Алфа – найбажаніший варіант для мене із трьох. Високий гравець на швидких і пружних ногах. Нагадує мені Патріка Вієйра. На мою думку у Семедо є все для того, щоб заграти в Динамо вже зараз. Гарний відбір, стрибучість, пластика, швидкість, рівень технічного оснащення. З цим гравцем гарно працювали, у нього якісна школа. Тому на місці Динамо я б забирав його вже позавчора.

Достатньо важко сказати якого гравця не вистачає Динамо в центрі. Це бачення тренера. На мою думку не вистачає гравця фізично сильного, як Н’Зонзі, який вміє вигризати м’яч, вести силову боротьбу і має перший пас, швидкість і вміння підключатись до атак. Сьогоднішній півзахист занадто легкий для мене. Шепелєву потрібно набрати 5 кг, наростити потужність. Бо ростові данні є. Не вистачає фізики. Та можливо потрібен моторчик, як Н’Голо Канте. Та цілком можливо, що потрібні гравці обох типажів. Такий собі центр поля, який буде випалювати все.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.03.2018, 21:02
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть