Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Уже і в Європі доходить .......

2018-03-21 19:09 Борис Джонсон закликає бойкотувати турнір. Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон порівняв президента Росії Володимира Путіна ...

Борис Джонсон закликає бойкотувати турнір.

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон порівняв президента Росії Володимира Путіна з лідером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером і закликав бойкотувати ЧС-2018, який цього літа пройде в Росії. З такою заявою глава британського МЗС виступив на засіданні парламенту.

"Путін буде використовувати ЧС-2018 для піару як Гітлер - Олімпіаду в 1936 році.

Моя думка - Англія не повинна брати участь в цьому турнірі. Ми не повинні підтримувати Путіна, який просто використовує турнір для підтримки свого реноме і збільшення популярності, в той час як він безпосередньо несе відповідальність за грубі порушення прав людини", - цитує Джонсона The Guardian.

Також під час свого виступу Джонсон зазначив, що Путін поводиться агресивно і не зважає на думку міжнародних партнерів. Міністр сказав, що Лондон зажадав від Москви забезпечити безпеку британських уболівальників. При цьому, за словами Джонсона, влада країни активно відмовляють людей від поїздки в Росію.

Нагадаємо, що після отруєння в Солсбері колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля між Великобританією і Росією вибухнула політична криза, в розрізі якого ЗМІ активно почали обговорювати можливість бойкоту Мундіалю.

Трохи пізніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей заявила, що уряд Сполученого Королівства розгляне питання про можливий бойкот ЧС-2018 чиновниками і іншими офіційними представниками в якості одного з можливих заходів по відношенню до Росії у зв'язку з отруєнням Скрипаля.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.03.2018, 19:09
21.03.2018, 19:09
296719 0
Lvovi4
Автор:
(Lvovi4)
Статус:
Наставник (1390 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург 0 : 0   19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Атлетик Гранада - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть