Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Саудівська Аравія - Україна. Філософи.

2018-03-24 00:00 Усі знають, ну майже усі, де я мешкаю. І особисто для мене кожен матч Збірної та ...

Усі знають, ну майже усі, де я мешкаю. І особисто для мене кожен матч Збірної та кожна перемога, як свято. Але не цього разу.

Як і більшість присутніх на сайті, я хотів, щоб наша Збірна подарувала свято у вигляді впевненої гри та результата. Але те що сьогодні сталося на полі - це пісець. При чому пісець повний.

У що грав наш "мегатренер", важко було уявити напевно і йому самому. Але після Мальти нічія з арабами - це "прогрес". "Прогрес" для нашого футбольного "філософа" Андрія Миколайовича.

Ось що буває, коли кум призначає кума керувати Збірною. Це вже не Збірна якась, а якесь кумоство, як у Верховній Раді.

Перший тайм був дуже непоганим, коли усі рухалися, володіли м'ячем та пресували саудитів по усьому фронту. Але щоправда моментів не дуже багато було. А про другий тайм взагалі згадувати не хочу. Нас у другому таймі "возила" Саудівська Аравія ;( Саудівська Аравія, Карл !!! Докотилися. А що зробить з нами Японія, я боюся уявляти ;(

І це була лише Саудівська Аравія. А попереду міцні Словакія та Чехія. І як з ними ми гратимемо, я навіть не хочу думати зараз.

І ще геніальність нашого "філософа" проявилася, коли він випустив Бєсєдіна аж на 85-ій хвилині. Ми то з вами чекали на появу Бєсєдіна на початку другого тайму, щоб виграти цей матч. Але у Андрія Миколайовича та у Дона Педро...... пробачте, Рауля Ріанчо були інші плани. Бо судячі з другого тайму, їх усе влаштовувало, і матч вони не збиралися вигравати.

По гравцях. Хачеріді напрягав увесь перший тайм своїми постійними пасами назад. І наших філософів важко зрозуміти, бо коли Євген Хачеріді був у формі, його не викликали у Збірну. А коли він втратив місце у Динамо, то його викликають у Збірну і ставлять у старт. Це геніально ;( У цьому році багато читав у коментах, що Зніченко почав прогресувати у матчах за МС. Але сьогодні він грав (тричі обрізався у центрі поля), як типовий "голден-бой". Не сподобався Марлос. Усе робив повільно. Пару разів прискорився. І після цього не кажіть, що натуралізація, це добре для Збірної. Марлосу байдуже до Збірної України. Про Стьопу взагалі не хочу писати. Ярік також провал. Захисту взагалі не було.

Сподобався Матвієнко. Наполеглевий хлопець. Також чи не єдиною білою плямою був Лунін, за якого я проголосував, як за найкращого гравця матчу. Коно сьогодні два класних паса роздавав. А другому таймі зник, як це часто буває. Кравець старався, і гол забив. Циганков увесь перший тайм пробігав майже без м'яча.

І невідомо, скільки будуть нас мучати куми... Бо хотілося свята від Збірної, а отримали по морді лопатою. І це не вперше.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.03.2018, 00:00
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть