Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Василий ВОВК: "Нагловатые итальянцы из ФФУ решили, что они большие профи и могут издеваться над украинцами"

2018-04-11 19:17 Президент команди другої ліги "Нива-В" Василь Вовк висловив своє ставлення до роботи голови Комітету арбітрів ФФУ ...

Президент команди другої ліги "Нива-В" Василь Вовк висловив своє ставлення до роботи голови Комітету арбітрів ФФУ Лучано Лучі.

  • Почався тотальний наїзд на спортивно-футбольний клуб "Нива-В" з боку функціонерів Федерації футболу України. Нагловаті італійці вирішили, що їм усе дозволено, що ми нижча нація, що вони великі профі, й можуть знущатись над українцями!
У листі, підписаному Лучано Лучі, він називає нас "бредом", "якимись там" тощо (найближчим часом на сайті нашого клубу ці листи будуть розміщені). НІ, СЕНЬОРИ! Ми будемо долати корупцію в футболі, ми будемо наполягати, щоб Ви віддали українцям кошти, які отримали за провальну роботу в нашій державі (зарплата Колліни - 1 500 000 євро; Лучано Лучі - 500 000 євро; Баранки - 200 000 євро).

За що? Де результати? Й ще дозволяєте собі ображати українських людей!? Я йду до вас, "проффессіонали", 16 квітня 2018 року! Й запрошую з собою уболівальників! ЧЕМОДАН - ВОКЗАЛ - РИМ! Й щодо наших земляків є питання - найближчим часом ми будемо знати, скільки розслідується злочинів, до яких можуть бути причетні керівники ФФУ! – відзначив Василь Вовк в коментарі на своїй сторінці в Facebook. Источник:FootBoom#Вовк#ФФУ

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.04.2018, 19:17
Lena123
Автор:
(Lena123)
Статус:
Опытный писатель (495 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть