Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що таке обнулення?

2018-04-24 15:19 Останній тур, завдяки гравцям Шахтара, знову підняв тему "незаконного обнулення". Хотів би ще раз повернутись до ...

Останній тур, завдяки гравцям Шахтара, знову підняв тему "незаконного обнулення". Хотів би ще раз повернутись до цієї ситуації загалом. Щоб мене не запідозрили в лобіюванні кротячих гравців, давайте розглянемо дії абстрактного футболіста (або наприклад, футболістів, з яких все почалося - Рамоса й Алонсо).

Тобто гравець свідомо отримує жовту картку для того, щоб пропустивши наступний матч, в подальшому вийти на ігри турніру "чистим". Можливо я щось пропустив, тоді поясніть мені, будь ласка, в чому крамола таких дій? Те, що футболіст йде на хитрість і пропускає наступний "неважливий" матч? Але ж це ще треба так зробити, щоб цей матч був "неважливим" (знову ж таки нашу ситуацію з Маріуполем опускаємо, так як це в принципі інша тема). А дискваліфікований гравець отримує своє покарання: ігрове і фінансове (за невихід на поле). Чи проблема в тому, що це саме хитрість? Так давайте тоді додатково карати за штучний офсайд, тактичний фол або таке поняття як "підставився під фол". За оборонну тактику, коли команда "ставить автобус" і, навіть, не переходить на половину поля суперника, теж треба всіх дискваліфіковувати. А якщо тренер поміняв гравця, у якого була жовта картка, щоб він не отримав надалі червону - то це ж нечесно! А якщо гравець з 3-ма жовтими не вийшов на матч, щоб потім вийти на наступний. Як же так, він же міг отримати дискваліфікаційну ЖК - покарати! А якщо гравець пробиває пенальті "паненкою". Ну це взагалі! Воротар чесно стрибає праворуч або ліворуч, а тут такий непорядний форвард - жах! Подібних прикладів можна навести мільйон. Головне питання: що ДОДАТКОВО порушує такий "обнулювальник"?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.04.2018, 15:19
24.04.2018, 15:19
298955 0
diplomatt
Автор:
(diplomatt)
Статус:
Читатель (9 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть