Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Де собака порилась?

2018-05-06 20:51 До фінішу чемпіонату лишилося два тури, які для Динамо уже нічого не вирішують. Але хотілось повернутися ...

До фінішу чемпіонату лишилося два тури, які для Динамо уже нічого не вирішують. Але хотілось повернутися назад, до його початку. За три тури ми відставали від Шахтаря на 3 пункти. Враховуючи наші турнірні реалії, на фініші ми мали вийти ніздря в ніздрю із Шахтарем. Згідно з регламентом, чемпіоном, у такому випадку, повинен стати клуб, у якого краща різниця забитих та пропущених.

Це загальноприйнята норма, як для чемпіонатів, і сперечатись – просто смішно. Дійсно, ми б ставали якщо і не першими, то й не другими. І ось тут якраз і виникає дуже пікантний момент. Чемпіон, при наявності однакової кількості очок з Динамо, у особистих зустрічах має негативний результат (він буде негативним, незалежно від того, яким буде результат останньої зустрічі). Для того щоб співати осанну на Вєліком фудболє, потрібно щось таке, щоб не заважало співу. А це хоча б на 1-2 набрані пункти більше у підсумковій таблиці. І ось тут перед нами постає перед очима гра Динамо – Маріуполь. Вас нічого не здивувало у цьому матчі, враховуючи ой які непрості стосунки уподовж чемпіонату та технічну поразку 3:0? У мене склалось цілком стійке враження, що задля певного очкового розриву, було проведена стимуляція одного із суперників. І це не Маріуполь. Неочікувано? Але якщо вдумливо проаналізувати гру Динамо, то підозра виникає цілком конкретна. Хто був промотивований (чи демотивований) сказати важко. Адже те, що відбувається у підвалинах кожного клубу, це як бульдоги під килимом. Думаю, що керівництво (власники) повинні провести внутрішнє розслідування цього інциденту (яким чином і хто був простимульований чи демотивований). Про результати розслідування ми зможемо дізнатися через "тушки бульдогів", які будуть викинуті з під килима (клубу).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.05.2018, 20:51
06.05.2018, 20:51
299732 1 P.S.
The_Balamut
Автор:
(The_Balamut)
Статус:
Наставник (2208 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть