Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Руслан Нещерет. Майбутній №1 Динамо. Выбор редакции

2018-05-07 20:31 На сьогодні є дві модні теми. Перша – пошуки причин поразки Динамо від Маріка. Вже знайшли ... Руслан Нещерет. Майбутній №1 Динамо.

На сьогодні є дві модні теми. Перша – пошуки причин поразки Динамо від Маріка. Вже знайшли винних. Винні всі. Бо виграють команди і програють також вони. Всі разом. Вболівальники також. Якщо ми є однією командою, то повинні відповісти для себе, а чому стадіон був не повним? Холодно? Жарко? 19-00 п’ятниці – не зручно?

Наче все комфортно. Та стадіон був заповнений лише на 30%. Кожен розбирається в собі. Слабка підтримка, слабке налаштування. Винні всі. Тому треба кращу підтримувати команду надалі. І хлопці вчяться, бо команда тільки будується. Підтримка над важлива зараз. Підтримка зараз має надважливе значення. Бо ці хлопці грають на емоціях. Заповненні трибуни – вдячність за їх працю.
Друга тема давно набила оскомину. ФК Зоря вчергове гідно відповів шахті. Так відповів, що вони аж запищали від ненависті. Хто ж посмів тут вилізти, хто це такі… Хіба ж можна Вернідубу чіпати «великий» канал і «великих», «видатних» експертів. Сидять по вуха в говні і страшно, страшно, що хтось посмів побачити і сказати, що воно воняє. Дякую Зорі за якісну позицію! Нам потрібно більше таких команд, які б відстоювали себе і не давали нікому принижувати власну честь і гідність.

Можна було б написати розгорнутий матеріал про підготовку Динамо до шахти. Але я вже аналізував майбутнього нашого суперника перед нещодавнім матчем в Харкові. Команди за цей час не змінились. Динамо вивчило суперника і вчергове показало те, як треба перемагати в таких матчах. Саме тому цікаво подивитись на те, як на цей раз зіграють суперники. Впевнений, що мотивація буде ще більшою. І емоцій буде більше. А переможе сильніший.

Сьогодні ж я хотів би написати про одного гравця. Багато людей зараз звинувачують Динамо у тому, що ми профукали Луніна. Золотий талант України. На думку багатьох це найкращий воротар, який на сьогодні є серед молоді. Чи це так? Пропоную подивитись на склад Динамо ю-19. Легко побачити, що з весни до лав цієї команди почали залучатись гравці 2001 р.н. Хлопці грають, забивають, потрохи набираються досвіду на такому рівні, бо ж 2001 – випускний рік. Та око зупиняється на дивній цифрі. За команду Ю-19 заявлений воротар 2002 р.н. Мало того, що він заявлений, він вже успішно грає. Провів 3 гри за Ю-19, 3 перемоги і лише 1 пропущений гол. Мова йде про Руслана Нещерета.

Динамо давно шукає собі воротаря, такого, щоб всерйоз і надовго. В клубі багато гідних воротарів. Та от справжнього лідера так і не має. Руслан Нещерет не так давно гучно заявив про себе. Він виграє індивідуальні нагороди на всіх турнірах, де бере участь, а він зараз грає одночасно за збірні Ю-17 і Ю-16. В січні він став кращим воротарем турніру у Білорусі, де наша команда Ю-17 здобула золоті медалі. В кінці квітня він привів збірну Ю-16 до перемоги на турнірі Розвитку УЄФА в Фінляндії. Більше того, у матчі із Фінами він продемонстрував видатну гру, відбивши 3 післяматчевих пенальті з чотирьох.

В клубі зробили ставку. 16-ти річний воротар тільки через рік закінчить школу, але вже зараз він грає у професійний футбол. У хлопця чудові фізичні данні. Він має задатки для того, щоб стати №1 в Динамо. Впевнений, що саме ставка на власний Золотий Талант і призвела до того, що Динамо не намагалось підписати Луніна. Хочеться побажати хлопцю більше працювати. І чекаю його у першій команді.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.05.2018, 20:31
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть