Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Форварди. ч.5. Выбор редакции

2018-05-15 20:49 13 травня вчергове можна було почути цікаву інформацію. Цей день є пам’ятним для Динамо, пам’ятним радісно ... Трансферні пошуки. Форварди. ч.5.

13 травня вчергове можна було почути цікаву інформацію. Цей день є пам’ятним для Динамо, пам’ятним радісно і пам’ятним сумно. Варто пам’ятати всіх, хто був із нами, нести їх світло. І жити заради сьогоднішнього чудового дня, із вірою і надією, що завтра буде краще. В цей день ІМС вчергове зачепив тему фінансування команди і її підсилення.

Фінансування є і воно стабільне. Так, клуб вчиться жити більш економно. Тому не варто очікувати зіркових трансферів. Трансфери будуть направленні на підписання якісних гравців, які мають досвід і бажання виступати на високому рівні. Тобто мова йде про гравців 24-28 років. Чи так це буде в реальності? Побачимо. Сьогодні мій черговий список на підсилення команди. Гравці з досвідом.
                                                    Серхіо Араухо

Знайомий більшості з нас аргентинець з АЕКу, який проти нас показав себе достатньо якісно. Та безумовно не у всій красі, бо ми греків нормально тримали. Аргентинець належить Лас Пальмасу, який вилетів в Сегунду. Зрозуміло, що він буде прагнути або залишитись в АЕКу, або знайти собі іншу команду. Араухо має прекрасний технічний потенціал, швидкість, удар, вміння індивідуальними діями зробити гол. Досвідчений 26-ти річний гравець, який пограв достатньо на самому високому рівні, привів АЕК до перемоги в чемпіонаті. Для нас це був би гравець, який урізноманітнив наш напад індивідуально сильним гравцем.

                                               Лео Баптістао

25-ти річний бразилець Еспаньола, який пограв на своєму віці і в Атлетико, і в Райо, і в Бетісі. У гравця в 25 біографія авторитетна. Пограв Лео і в чемпіонському сезоні Атлетико, і в ЛЧ, і в ЛЄ. Гравець командний, універсальний. Грає і центр форварда, і відтягнутого форварда, і флангового півзахисника. У хлопця є техніка, швидкість, майстерність, вміння грати як в штрафному майданчику, так і розганяти атаки, загострювати, створювати. Корисний і досвідчений гравець із футбольним розумом, світлою головою. Він може підсилити суттєво наш напад, урізноманітнити його.

                                                 Пауліньо

Сьогодні у 25-ти річного гравця Браги справжнє свято. Він отримав виклик до лав збірної Португалії. Зрозуміло, що шанси поїхати на ЧС у Пауліньо мінімальні. Та сам виклик говорить багато про що. Цей сезон для таранного, потужного форварда склався достатньо вдало. Він зарекомендував себе корисним гравцем, який вміє реалізовувати дії команди, замикати те, що створюється. Для португальського чемпіонату це досвідчений гравець, бо має біля 200 матчів на високому рівні і біля 60 забитих голів. Продуктивність Пауліньо може зростати, бо він тільки рік як пішов на підвищення в Брагу, де отримав перший досвід гри на міжнародній арені.

                                               Вілліам

26-ти річний бразилець команди, яка провела дуже вдалий сезон в Португалії, Чавеса. А Вілліам нарешті розкрився. Бразилець має великий досвід виступів у середніх командах Словаччини, Туреччини і тепер Португалії, де він грає другий сезон. Агресивний форвард, який має інстинкт хижака. Таке буває, що гравці розкриваються пізніше. Як на мене, то Вілліам розкрився в 26. У нього не має видатних габаритів, але він прекрасно веде боротьбу в штрафному майданчику на другому поверсі, любить грати на відскоках. Для нього Динамо – був би величезний шанс проявити себе.

Я знаю точно, що селекція Динамо працювала в Греції і Португалії. Пошуки забивного форварда продовжується. І я так само продовжую його шукати, гравця для Динамо, який би допоміг Беседіну і Русіну стати сильнішими. Конкуренція – величезне благо. Це черговий список з форвардів. Я не буду казати, що це дуже потужні гравці. Вони не сильніші за Мбокані чи Мораєса. Та вони молодші і мають потенціал, мають бажання проявити себе на більш високому рівні. Все це вписується в нашу нову бюджетно-трансферну політику.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.05.2018, 20:49
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио 0 : 0   19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть