Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Опорники. ч.4. Выбор редакции

2018-05-25 20:04 Для початку я хочу озвучити декілька індивідуальних думок. В цьому житті варто завжди залишатись людиною. Мене ... Трансферні пошуки. Опорники. ч.4.

Для початку я хочу озвучити декілька індивідуальних думок. В цьому житті варто завжди залишатись людиною. Мене регулярно звинувачують у тому, що я блокую у себе в блогах людей. І люди дивуються як і чому це робиться. Я одразу поясню. Треба бути культурною, вихованою людиною. Я знаю, що є заздрість. Оцей топ блогерів.

Заздрість руйнує людей. Так, що вони починають згадувати тебе за твоєю спиною, нести про тебе всілякий бруд, насміхатись, принижувати… Такі люди втрачають в моїх очах повагу. Якщо є якісь питання, то треба казати в обличчя. За спиною робити брудні справи – справа брудних людей. Моя бабуся мене навчила, що не варто торкатись «г», щоб не було «в». Тому я таких людей блокуватиму і далі. Так само, як і людей, які дозволяють собі бруд стосовно гравців Динамо, стосовно інших блогерів. Типова ситуація із Че Че. Як тут вже не викручують прізвисько цієї людини. Знущання над людиною, яку не знаєш. Це просто люди абсолютно не виховані. Таких я банив і буду банити. Найгірше, що слова не доходять, коли в особистих повідомленнях просиш не переходити межу, то ці люди не розуміють, що переходять. Чому? Бо рівень культури нижче плінтуса. Ніколи не баню без попередження. Завжди прошу, але коли не доходить, то відправляю в бан. Так буде завжди. Вчіться культурі і повазі до інших людей, особливо Динамівців.

Я хочу продовжити свої трансферні роботи. Як ми знаємо, що Динамо активно працює на трансферному ринку. Сьогодні я хочу торкнутись теми собак. Знайти якісну собаку в центр поля, руйнівника, та ще й із швидкістю, першим пасом – видатне мистецтво. Бо це гравець, який руйнує і створює. Важко знайти якісних гравців на цю позицію, бо на гравців такого плану дуже високий попит. І все ж, ясно, що Динамо не може дозволити собі рівень топ. Треба шукати якісних гравців, які можуть прогресувати і із просто добротних гравців ставати тими самими топами.

                                                Джефферсон Лерма

23-ох річний колумбієць з Леванте, який звертає до себе увагу фахівців. Не випадково він знаходиться зараз серед тих, хто веде боротьбу у збірній за потрапляння у топ 23 гравці. Гравець силовий, потужний, швидкий, із прекрасною швидкістю, об’ємом бігової роботи і першим пасом. За спиною в Лерми вже майже 100 матчів у Примері. Та Леванте – скромна команда. Зрозуміло, що тут вміють вирощувати гравців. Колумбійцю треба йти в команди вище за рівнем, щоб пробиватись в збірну. Саме тому і для Динамо, і для Лерми це було б гарне співробітництво. Ми б отримали молодого і достатньо досвідченого гравця із чудовими перспективами.

                                                    Омар Говеа

Мексиканський опорнік, який належить Порто, але провів останній рік у Мускроні. Провів достатньо успішно. Так, що він був викликаний до лав збірної Мексики. 22-х річний гравець має гарну перспективу. Та в основний склад Порту йому із зараз пробитись буде важко. Хлопець міцний, добре стоїть на ногах, жорсткий у відборах, чудово читає гру, має швидкість, техніку гідну і також має якісний перший пас. За останній рік він здобув достатньо досвіду у дорослому футболі. Час йти далі. І якщо Порту не буде зацікавлено у Говеа ми б могли його забрати до себе за адекватні гроші.

                                                        Філіп Брадаріч

26-ти річний капітан Рієки і гравець збірної Хорватії, який потрапив на ЧС у складі своєї збірної. Справжній лідер, вожак на полі. Гравець із прекрасною антропометрією, який засидівся в своєму чемпіонаті і вочевидь хотів би змінити прописку. Хлопець стержневий, цілісний, досвідчений. Брадаріч має все для того, щоб заграти в Динамо. Майстерний гравець з ударом, пасом і справжній опорник, який готовий пахати на полі. Для Динамо це достатньо цікавий варіант гравця, який безболісно впишеться в колектив і суттєво покращить надійність гри у центрі півзахисту.

Скажу відверто, що матеріал писався на швидку року. Готувався він давно, а от писався в зжаті строки. Гравці достатньо якісні. І вони можуть підсилити Динамо. Чи є вони типовими собаками? Важко знайти 100% ідеальну собаку для центру поля Динамо. Бо, як я вже писав, такі готові гравці коштують надзвичайно дорого. Саме через це треба або глибше копати у пошуках, або брати і коригувати гру навіть готових гравців.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.05.2018, 20:04
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть