Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бос «Ліверпуля» Том Вернер про «виключного» Юргена Клоппа

2018-05-26 20:41 Шановні колеги! До фіналу ЛЧ залишилося близько однієї години!!! Я хочу запропонувати вашій увазі (якщо є ... Бос «Ліверпуля» Том Вернер про «виключного» Юргена Клоппа

Шановні колеги! До фіналу ЛЧ залишилося близько однієї години!!! Я хочу запропонувати вашій увазі (якщо є бажання!:)) уривки інтерв’ю боса Ліверпуля Тома Вернера (Tom Werner) про наставника команди та його роботу. Хто захоче прочитати більше, то відвідайте сайт за посиланням в кінці матеріалу.

You Will Never Walk Alone!

!!

Том Вернер і його партнери Джон Генрі і Майк Гордон будуть знаходитися на НСК Олімпійський на фінальному матчі Ліги чемпіонів у суботній вечір проти Реалу.

Їх восьмирічне правління до сих пір дало один Кубок Ліги, але Ліверпуль зараз перебуває за 90 (120:)? - Мук) хвилин від найбільшої перемоги в клубному футболі.

Вернер не має жодних сумнівів щодо каталізатора відродження the Reds - призначення Юргена Клоппа у жовтні 2015 року.

"Я пам'ятаю, як на першій прес-конференції Юрґен назвав себе "Нормальним ", - сказав Вернер ЕССО.

Але насправді він -- "Винятковий". Гра команди в цьому сезоні була дуже захоплюючою. На мій погляд, ми, напевно, одна з найкращих у світі команд.

Шлях до Києва був фантастичним, і що цікаво, я думаю, ми заслужили, щоб бути в фіналі. Я хотів би зупинитися на тому, якою першокласною людиною є Юрген. На особистому рівні я вважаю, що він є однією з найвидатніших особистостей, яких я коли-небудь зустрічав за свої 68 років життя.

Він не просто блискучий лідер, але він має велику доброту і чудове почуття гумору. Ним захоплюються усі, хто з ним контактує. Він має таку цілісність. Я бачив, як він реагує на всіх однаково, будь-то зірка чи простий уболівальник. Він дуже вдумливий, чарівний і добрий.

Jurgen Klopp in his pre Champions League press conference (Image: UEFA Pool via AP)

Шлях до Києва був фантастичним, і що цікаво, я думаю, що ми заслужили, щоб бути в фіналі. Два роки тому Клопп приводив Ліверпуль до фіналу Кубку Ліги та Ліги Європи, але в обох випадках команда зазнала невдачі. З тих пір шляхом проникливого підбору та розвитку талантів гравців він вивів the Reds на наступний рівень.

Жоден клуб ніколи не був настільки успішним на шляху до фіналу Ліги чемпіонів.

"Ми завжди були оптимістами, оскільки під керівництвом Юргена ми відчували, що ми можемо досягти великих цілей", - сказав Вернер.

Там було так багато моментів, щоб насолоджуватися і, сподіваюсь, у нас буде ще один в суботу. Найголовнішою грою для мене став домашній матч проти МС - забити три голи за перші 31 хвилину було просто фантастикою…

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-chairman-tom-werner-selling-14708953?utm_source=liverpool_echo_newsletter&utm_medium=email&utm_content=EM_LiverpoolEcho_Nletter_LiverpoolFC_News_Text_Story1&utm_campaign=lfc_newsletter

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.05.2018, 20:41
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть