Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ЧС-2018: не їхати, не дивитись.

2018-06-12 19:00 Колеги і друзі ! Цей блог може викликати шалений негатив у багатьох. Але як і усі, ...

Колеги і друзі ! 

Цей блог може викликати шалений негатив у багатьох. Але як і усі, я можу писати усе, що захочу, але у рамках правил цього сайту, не порушуючі ці самі правила.

Відразу пишу це на початку блогу, і попереджаю сепарів та ватанів на цьому сайті, які дуже хитро маскуються під "патріотів".

Я, як автор, буду нещадно видаляти, а авторів коментарів відправляти у "бан" (тимчасовий, або довічний - залежитиме від покарання :), за відверту пропаганду та підтримку влади кремля та його посіпак. 

Останнім часом, а точніше за останній місяць, з'явилося багато думок, а точніше коментів та навіть блогів, присвячених темі "ЧС-2018"  у недокраїні. Бо для мене країни, як "мордор", просто ніколи не існувало, і не існує.

І хочу відразу пояснити, що я маю на увазі під словом "недокраїна". "Недокраїна" та "мордор" - це путлерівська расєя, якою керує пуйло зі своїми посіпаками та якого підтримують зазомбовані кисельовим "перєбріки". Претензій до адекватних росіян, як то Олексій Андронов, який швидше за усе читатитиме цей блог, я не маю.

Те що я читав у деяких коментах за останній місяць, це просто не вкладається у голові. Йде заклик до того, щоб дивитися цей ЧС у мордорі. Це у тому мордорі, з яким у нас йде війна.

Читаючі коменти, де пишуть щойно зареєстровані "читачі", я просто не розумію, вони дійсно хворі, або прикидаються ? Вони будуть дивитися ЧС на крові, у якій расєя втопила багато країн ? :( Ось два коменти: "Круто, що цвІнтер показуватиме цей ЧС". "Круто, що тепер можна буде подивитися цей ЧС".

Я нагадаю деякі цифри. На данну мить, за неофіційними данними, на Донбасі, вже налічується майже 11,000 загиблих та 24,000 поранених. А скільки переселенців, я навіть не знаю. А скільки наших співгромадян залишаться каліками до кінця життя, навіть важко назвати ці жахливі цифри ;( І уся ця кількість постраждалих лише від однієї країни - так званих "братів" :( 

Я ще нагадаю, що мордор, а точніше його посіпаки, 17 липня 2014 року збили Боїнг-MH-17, де загинуло 298 невинних, серед яких були і представники Нідерландів :( І символічно, що ані Збірна України, ані Збірна Нідерландів, не гратимуть на цьому ЧС на крові. І футбол не може бути дорожчим за життя людей, які загинули за ці останні роки.

Як мене "розчулюють" слова - "футбол поза політикою". Хтось напевно в іншій реальності знаходиться. Футбол давно вже став частиною "великої політики". 

Я ще раз хотів би сказати, що від одного слова "роісся", мене починає нудити. Ця погань, в обличчі кремлівського фюрера, тільки і чекає, щоб якумога більша кількість українців, будуть дивитися це ЧС, тим самим підіймати рейтинг його недокраїні. Це виродок, який вже 5-ий рік не дає спокійно жити не тільки мені, але і мільйонам українців. Ця підлота захопила мій Луганськ. Армія цієї недокраїни, щодня спокійно гуляє по моєму місту, і нічого ж не можна зробити. Бо з палками ніяк не підеш проти автоматів і гранатометів...

А коли чую, "ми ж будемо на Мессі, Роналду та Неймара дивитися". Та мені глибоко байдуже (нецензурно написати не можу) на те, хто там гратиме. І не треба казати, що "ЧС - це подія ФІФА, а не мордора". Особисто для мене, ЧС-2018 - це піар для пуйла. І більше, ніж впевнений, що після ЧС, ситуація дуже загостриться на Донбасі. Бо відомо, що для пуйла треба спокійно провести ЧС, а потім можна і війну продовжувати. Так було і після Олімпіади-2014, і так швидше за усе може бути і зараз.

І я просто злий, навіть скажений, що на українському ТБ транслюватимуть цей ЧС. Так і хочу спитати у керівників цвІнтеру ? Ви там взагалі всі "берега втратили" ? Який ще трансляції з теріторії агресора ? Може ви ще там інтерв'ю у пуйла візьмете ? Дуже шкода, що у 2016 році, цей проросійський канал не до кінця спалили. Взагалі-то, українським каналом, Інтер остаточно для мене припинив бути тоді, коли ведучий, а простіше кажучі, латентний ватан Андрій Доманський назвав бандерівців - "фашистами" :( Інтер давно набув "слави" антиукраїнського каналу. І щоразу він підтверджує свій "антиукраїнський" статус. Для них і війни не існує, і вбитих на цій війні не існує...

Ще просто вбивають коментарі наших колег, типу патріотів, які мамцю рідну продадуть, але дивитимуться цей ЧС на раша-тб ;( І дивитимуться його на расєйському каналі "матч-тб", і головне, що вони не бачять у цьому нічого поганого. То таким "патріотам" рекомендую поїхати вже за "пєрєбрік", і там дивитися цей "матч-тб".

Стосовно тих 6,000 українців, які поїдуть за пєрєбрік на ЧС, то нехай там і лишаються. Хоча, які вони "українці" ?! Звичайні ватники, сепаратисти та адепти "великого пу". 6,000 потенційних в'язнів кремля :( Нашим прикордонникам непогано було б зробити кілька речей, коли ці 6,000 виїжджатимуть у напрямку мордора. Спочатку конфіскувати у них паспорта, а потім і позбавити громадянства. Так і хочеться спитати. Їдете витрачати бабло на теріторії агресора, таким чином поповнюючі бюджет рашки, потім з якого спонсоруватимуться бойовики на Донбасі, і ви не бачите у цьому нічого поганого ? Тим більше таких "патріотів" виїде звідси, тим чистіше стане у нашій країні.

І на останок про ФІФА, або правильніше писати ФÍФУ. Усі розуміють, що ніколи б рашка не отримала б цей ЧС так само, як і Катар, якби не їхнє бабло, яке так люблять у ФІФА ;( Як можна взагалі довіряти проводити цей ЧС країні, де президент рахує себе ледь не Наполеоном, або навіть Богом серед, не тільки своїх громадян, а і усього людства, а сама расєя у своїй більшості живе у лайні ? Куди дивилися очі членів ФІФИ, коли обирали господаря ЧС-2018 ? Та вже здогадався. Їхній погляд був спрямований у кишені абрамовічєй.

На останок коментар одного з наших колег, який дуже влучно написав:  "На Донбасі кращі сини України захищають Україну від подальшого просування кацапських окупантів, кладуть свої життя, щоб інші жителі України могли мирно подивитись по телевізору чемпіонат світу з футболу, який буде проходити в кацапстані, в якому збірна України участі не приймає. Де тут логіка ?". І справді, логіки тут небагато.

І нічого не станеться, якщо українці не подивляться цей ЧС. Попереду ще багато ЧС, які пройдуть не за пєрєбріком.

Вибачаюся з-за емоції, але я лише висловив свою думку про цей ЧС. Бо у вільній демократичній країні, як Україна, думки можна висловлювати вільно.

P.S. Я і досі напалягаю, що ЧС-2018 повинен був пройти саме в Англії.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2018, 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть