Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Форварди. ч.7. Выбор редакции

2018-06-20 22:37 Перша команда виходить з відпустки. Всіх нас вчергове порадував менеджмент черговим геніальним трансфером сенегальця Папа Гуйє. ... Трансферні пошуки. Форварди. ч.7.

Перша команда виходить з відпустки. Всіх нас вчергове порадував менеджмент черговим геніальним трансфером сенегальця Папа Гуйє. Здавалось би, що на ці граблі ми наступали за останні роки вже багато раз. І ми знову беремо гравця у віці, який вже декілька років не грає на професійному рівні. Так, колись це був гарний гравець.

Та цей час давно минув. 34 роки – дійсно для гравця не критично. У цьому віці ще пару сезонів можна відіграти. Та от декілька років простою у такому віці – вже критично. Відомо, що це креатура Краснікова. Здавалось би, що ми взяли фахівця для того, щоб в команду не приходили збиті льотчики. Та й молоді талановитої більш ніж достатньо. Лук’янчук – гравець нац. збірної. Є талановитий Денис Попов. Однак наш тренерський штаб і менеджмент команди знову доводить, що життя нічому не вчить. Відомо, що останні декілька місяців сенегалець активно тренувався із першою командою. Цілком можливо, що робив він це завзято. У професійних якостях особисто я не маю жодних сумнівів. Та 2 роки застою – збитий льотчик. І ми в ротацію беремо такого гравця. До того ж всі чекають на форварда. На якісне підписання. На цьому фронті тиша, застій. Зрозуміло, що ведуться переговори. Та все ж всі хочуть чуток, новин, бо без цього в міжсезоння ніяк. А я вирішив написати роботу в задоволення. Цих гравців не буде в Динамо. Бо ми таких не шукаємо. Нам потрібен досвідчений гравець, а це юнаки. Та які, справжні таланти.
                                                                  Матеус Чунха

19-ти річний бразилець швейцарського Сьона. У 18 цей хлопець прийшов із молодіжної команди Курітіби. Це безумовно знахідка селекції. За рік хлопець показав пристойний рівень. Різноплановий і технічний гравець із чудовими габаритами, шикарною швидкістю, добротним розумінням футболу і сильною виконавчою майстерністю. Він забиває, забиває абсолютно у різних стилях, не можна дати йому якийсь типаж, бо він непередбачливий. Матеус вміє грати і на лінії, і один в один, і вигравати другий поверх. Та швидкість футбольного мислення і просто швидкість бігу – головні козирі. Це гравець для швидкої команди, із швидкими атаками. І ціна не буде зависокою. І перспектива легко помітна. І вже є досвід виступів на дорослому рівні. Очікую, що Чунху чекає гарне футбольне майбутнє і Сьон – тільки початок для нього.

                                                      Хоакін Ардаіз

19-ти річний уругваєць бельгійського Антверпену і юнацької збірної своєї країни. В Бельгії він рік відіграв в оренді, а так належить невідомій уругвайській команді Танкуе Сіслей. Для хлопця це був 2 рік у дорослому футболі. До того він рік відіграв за Данубіо. Антверпен не має права викупу, тому гравець буде шукати в Європі нові варіанти. Трансферна вартість буде точно 5-6 млн. І це не дивно. В 19 уругвайський форвард демонструє зрілий і дорослий футбол, має досвід виступів. Це форвард таранного типу, який міцно стоїть на ногах, вміє протискати, обігравати, вичавлювати оборону суперника. До того ж у хлопця прекрасне відчуття голу, сильний технічний рівень і пристойна швидкість. Цікаво буде подивитись де він опиниться в наступному сезоні.

                                              Роберто де ла Роса

18-ти річний мексиканський форвард Пачуки і різних юнацьких збірних цієї країни. Цей хлопець зіграв свій перший матч у 2017 році у першій команді. І поступово все більше награється. Достатньо цілісний і зрілий гравець, який вміє забивати, вичавлювати моменти. Для мене він схожий із Луісом Суаресом. Такий впертий гравець, який вміє знаходити вільні зони у захисті суперника і реалізовувати свої моменти. Яскраво виражені лідерські якості. Безумовно важливо реалізувати у дорослому футболі всі ті аванси, що отримав зараз Роберто.

Трансферний сум цілком можливо, що буде скоро подоланий. Бо ж по суті головна бімба – перехід Луніна в Реал. Дуже цікаво. Не знаю наскільки все це потрібне Реалу і навіщо це треба Луніну. Я розумію, що треба йти на самі надзвичайні виклики. Бо інакше не стати великим. Та Реал знаходиться в кроці від підписання іншого воротаря, і це основний воротар збірної Бразилії. Та тим то і цікавий футбол. Юний український воротар може довести свою спроможність грати в кращій команді світу. Головне – не зникнути після цього, бо Реал – величезний котлован по збору талантів зі всього світу. Для Динамо важливо сконцентруватись на підготовці до нового сезону. Із першою командою тренується дуже багато молоді. Кожен з них повинен доводити свою здатність грати у першій команді. Це стосується і Назарія Русіна. В ситуації, коли форвард не підписаний він повинен вичавлювати і доводити свою здатність. За рівнем таланту він також спроможний зіграти не гірше за тих, кого я навів в цьому списку.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.06.2018, 22:37
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть