Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Подводим итоги (критика Милевского и компании).

2010-05-08 00:48 У п'ятницю ввечері Ігор Суркіс, не чекаючи закінчення чемпіонату, провів підсумкову зустріч з Валерієм Газзаєвим. Виявилося, ...

У п'ятницю ввечері Ігор Суркіс, не чекаючи закінчення чемпіонату, провів підсумкову зустріч з Валерієм Газзаєвим. Виявилося, що відразу по завершенні гри проти запорізького Металурга тренер відлітає додому до Москви, тому стратегічні деталі та плани на найближчий час президент і головний тренер оговорили заздалегідь.

Ігор Суркіс: «Влітку ми плануємо взяти участь в унікальному турнірі «Чотирьох Динамо», де братимуть участь одноклубники з Києва, Москви, Мінська та Тбілісі. Попередньо турнір планується в Москві з 30 липня по 4 серпня.»

Виявилося, що уже в п'ятницю Газзаєв надав Суркісу переліг гравців, що вийдуть на поле в неділю, і цей склад сенсаційний. Крім того, вперше у розмові двох топ-керівників пролунала критика форварда Артема Мілевського, натомість Суркіс і Газзаєв домовилися, що влітку повертають з оренди одного із форвардів, що належать «Динамо».

Ім'я цього форварда, сенсаційний склад команди на гру останнього туру, та конкретні претензії до Мілевського Суркіс озвучить завтра о пів-на-першу ночі у програмі «Третій Тайм» на ICTV.

Источник sport.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.05.2010, 00:48
velikiy-krot
Автор:
(velikiy-krot)
Статус:
Начинающий писатель (50 комментариев)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть