Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Справедливість по-хорватськи

2018-07-08 02:31 Закінчився матч 1/4 фіналу чемпіонату світу з футболу Хорватія-росія, хорвати вибили господарів поля і турніру в ...

Закінчився матч 1/4 фіналу чемпіонату світу з футболу Хорватія-росія, хорвати вибили господарів поля і турніру в серії післяматчевих пенальті, і тепер вже в півфіналі чемпіонату світу, як і 20 років тому! Сьогодні багато довелося прочитати про те, що матч цей майже куплений, і москалям путівка в півфінал забезпечена через те, що російські банки за якісь там хорватські підприємства борги заплатили, і що хорвати зіллють матч майже чи не з самого його початку!

Ось що хочу сказати! Хорвати в першу чергу та на відміну від мокшан та навіть деяких наших "діячів" пам'ятають про те, що виходять грати за честь своєї країни, а також знають і пам'ятають, якою ціною здобувалася незалежність їхньої країни та хто був проти того, щоб хорвати були незалежною нацією (серби та їх покровителі з Москви)! Я з самого початку матчу вірив, що в 1/2 пройдуть саме хорвати, бо справедливість має виграти, і так воно й вийшло! Ще більше радий, що цьому допоміг наш, хоч і екс-гравець клубу, але НАШ Домагой, який поклав шедевральний гол в 2 таймі, при ничійному рахунку 1-1, так як в старі добрі динамівські часи, коли клав так само у ворота кротам, а потім ще в серії післяматчевих пенальті відмітився! Потім дещо налякав Піварич, яких за "допомогою" своєї руки привіз штрафний в свою зону, і дав москальні зрівняти! Але добре те, що добре все закінчилося, тобто так, як і МАЛО все закінчитися! Ще більше радий, що саме представник, хоч і колишній (язик не повертається його таким назвати) нашого клубу ДИНАМО КИЇВ прийняв пряму участь у поразці країни господарів ЧС, яка плює на всі закони й норми, відібравши шмат чужої території та нахабно продовжує вбивати український народ вже 4 рік на Донбасі, вперто заперечуючи свою пряму участь в цьому! Особливо я дуже розторгнутий був, коли після матчу побачив відеозвернення, де наші хлопці Вуко та Домагой присвятили перемогу не тільки Хорватії, а ще й Україні! В мене в чоловіка, навіть сльоза навернулася в очах! Тому ще раз хочеться сказати, дякую вам, хорвати, ви наші справжні друзі! Хочеться побажати виграти в англійців та потрапити до фіналу, ви цього хлопці заслуговуєте! Hvala vam, braco Hrvati! Za DOM! Spremni!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.07.2018, 02:31
antiKROT94
Автор:
(antiKROT94)
Статус:
Наставник (3895 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть