Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сідклей. Навіщо він Динамо? Выбор редакции

2018-07-09 13:00 На сайті справжня хвиля присвячена Віді і Хорватії. Таке враження, що світ зійшовся на одному питанні. ... Сідклей. Навіщо він Динамо?

На сайті справжня хвиля присвячена Віді і Хорватії. Таке враження, що світ зійшовся на одному питанні. А між тим Динамо продовжує готуватись до нового сезону. І вже завтра буде оголошено про другий гучний трансфер цього літа. Так, це також гравець із Бразилії, який виступає в Корінтіансі, хоча належить Атлетико Паранаенсе.

Насправді є багато запитань до керівництва Динамо. Бо ж на позицію лівого захисника у Динамо є мінімум 3 кандидати. Це гравець збірної Хорватії Йосип Піварич, власні вихованці Богдан Михайличенко і Віталій Миколенко. Ця позиція не виглядає критичною. Бо тут є досвідчений хорват і достатньо талановита, вже досвідчена молодь. Навіщо тоді витрачати 5 млн на ще одного гравця?
Ми знаємо, що Піварич ще тиждень буде на ЧС. А потім у нього буде відпустка, бо ж гравцю потрібен відпочинок. Миколенко ж також знаходиться у складі юнацької збірної. По суті два основні гравці не готуються до сезону разом із першою командою. Та чи може це стати мотивацією для трансферу? Не думаю. Бо ці гравці повернуться і треба буде всім давати ігровий час. Звідси випливає логічне пояснення, що у Динамо є вже готова пропозиція на Піварича від якоїсь команди.

Я не скажу, що хорват – поганий гравець. Хоча він дійсно має недоліки, в тому числі і надійність на фланзі. Все ж це досвідчений боєць, який провів достатньо якісний сезон за Динамо. Чому ж Хацкевича він не задовольняє? Чим же ще пояснити пошуки гравця на цю позицію? Безумовно прагненням додати швидкості на крилах і більшої якості в атакуючій фазі, та й надійності в обороні.

Хто такий Сідклей? На думку багатьох – кращий лівий латераль місцевого чемпіонату. Фізично потужний гравець, який має прекрасні швидкісні характеристики, вміння вести боротьбу, та й ще прекрасно почуває себе не тільки на позиції захисника, а і на позиціях атакуючого гравця з обох крил атаки. Безумовно за технічними даними, перспективою і фізикою Сідклей сильніший за Піварича. Не випадково саме його взяли в оренду на підсилення під Копа Лібертадорос діючі чемпіони Бразилії.

Та ми знову зіштовхуємось із питанням інвестицій. Довгий час ми чуємо про фінансові ускладнення, про економію. І тут 2 таких трансфери, як Че Че за 5,5 і Сідклей за 5. А головна критично проблемна позиція нападника так і не закрита. Скільки ж буде витрачено і хто це буде?

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.07.2018, 13:00
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть