Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У роздумах про форварда.

2018-07-18 21:16 Іноді в голову приходять ідеї. Вони з’являються самі, прилітають. Цілком можливо, що це плід моїх фантазій. ... У роздумах про форварда.

Іноді в голову приходять ідеї. Вони з’являються самі, прилітають. Цілком можливо, що це плід моїх фантазій. А можливо і просто результат мозкової активності сірої речовини. Та я сидів собі думав. Останнім часом на це не так і багато часу, бо більшість його йде на 4-х місячну доцю. І все ж мозкова активність відбувається, важко відмовитись від футболу.

Це ж також величезна грань життя. Сидів, думав… думав і сидів. Шаленство ЧС на сайті завершується. Подія 4-х річчя пройшла майже мимо. Вимушено подивився лише 5 матчів. На Динамо ж я і далі знаходжу час. Це завжди було і буде важливіше всіх інших моментів у футболі. Все так зручно у світі глобалізації і наявності чудового каналу у рідного клубу. Репортажі, тренування, матчі. Дивитись цілком матчі зі зборів – мрія для багатьох поколінь. У нас ця можливість вже є. Мене і далі турбує головне питання літа. Форвард для Динамо. Хто він і де він?
Динамо вже зробило декілька трансферів. Як і очікувалось – бразильці. Що їх об’єднує? Завжди треба уважно слухати. Напередодні трансферного вікна ІМС так і сказав, що команда молода і омолоджувати її ми не будемо. Дійсно, зараз в основній обоймі достатньо молоді. І наявність 7-8 молодих гравців у заявці – шикарно. Не варто забувати, що це не тільки Циганков і Шапаренко, це ще й Миколенко і Цитаішвілі. Ці юнаки вже в обоймі першої команди. Вчора для багатьох відкрилось ім’я Булеци. Виявляється в молодіжних командах достатньо прекрасних гравців. І ми ще з’ясовуємо, що 21-но річний серб на перегляді, що був 18-ти річний білорус на перегляді. Є і інші гравці, імена яких не називають. І серед них є легіонери, молоді гравці. Це робота на юнацькому рівні. Ще не під першу команду.

Так от, два бразильці Динамо – топові гравці бразильської Серії А. Це люди, які входили за підсумками чемпіонатів до різних збірних, ставали кращими гравцями на своїх позиціях. Гравці у віці 25-26 років, які вже пограли на високому рівні. Тобто той вік, коли гравець ще набирає, але вже його рівень гри легко спрогнозувати. Підсилення майстерними гравцями за адекватні гроші. Цікава трансферна компанія, яка дійсно спрямована на підсилення рівня конкуренції в команді. Тому коли тут говорять про Мансілью виникає логічне запитання про те, чи не вибивається він із того стандарту, який тримає цього літа селекція Динамо? Хоча, можливо це пов’язано із втратою Гонсалєза. Все ж 2 гравці на позицію вінгерів – замало. Тим більш, що Циганков, при всьому своєму таланті, не має такого потужного здоров’я. А здоров’я я Віктору щиро бажаю. Тому Мансілья точно ніяк не пов’язаний із форвардом. Скоріше за все це гравець в оренду для підстраховки на тонку позицію.

Тому зрозуміло, що Динамо шукає зрілого форварда у віці 24-26, який вже довів свою ігрові якості стабільними сезонами. Цікаво? Ми чули вже багато імен. Той же Пасієнца, якого сватали в Динамо. Талановитий гравець, у якого не має багатьох стабільних сезонів, а вже 24 роки. Тому лише за 3 млн проданий. Те ж і по Кайоде. Сіті не віддав би гравця у 25 за 3 млн, якби він мав великий потенціал. Тому то досвідчений Мораєс підписаний. А нігерієць буде на підхопленні, вести боротьбу із юним Фернандо. Легко подивитись на трансферний ринок. Бразильський талант Сьона Чунха, якому 19 років і у нього був шикарний минулий сезон, перейшов за 15 млн у Лейпциг. І таких прикладів багато. За гравців 18-20 років платять по 15-25 млн зараз. Хоча це все ризики. Динамо ж намагається уникнути ризиків і підписати стабільного форварда.

Зрозуміло, що у кожного гравця є своя градація. У 25 дійсно добре відомий потенціал гравця. І підписати у цьому віці задешево майстерного форварда можна або вільним агентом, або через контракт, який скоро завершується. Можна легко знайти типовий приклад. Стабільних форвардів не так і багато. Стабільний – гравець, який кожного сезону забиває свої мінімум 15 голів. І у віці 25 років має за плечима 2-3 таких сезони. І бажано, щоб додавав, бо це той вік, коли пік не досягнуто. Можу легко навести приклад. Голландського форварда Воут Вегхорста, який перейшов цього літа з АЗ в Бундеслігу за 10,5 млн. Стабільні сезони, стабільний прогрес. Добре відомі сильні сторони гравця. Його вже не треба вчити. Це слово Хацкевич багато разів вживає. Вчити у 20 – нормально, а коли береш у 25 вже не треба вчити, треба адаптувати.

Насправді на ринку не так багато форвардів із такими параметрами. А з них ще треба знайти гравців, які матимуть бажання залишати свої комфортні умови заради Динамо. Легко зрозуміти, що форвард під вимоги Хацкевича може коштувати дешевше 10 млн тільки за 6 місяців до завершення контракту, і то далеко не факт. Бо ж ви всі розумієте, що стабільні форварди у самому соку, високої кваліфікації і ще й на вигідних фінансових умовах, потрібні багатьом командам. Всі знають, що більшість фахівців прогнозують ще одного гравця з Палмейрос в Динамо. Він ідеально вписується у всі ці рамки. Та дійсно є і інші варіанти. Їх поки озвучувати не варто. Чекати залишилось не довго.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.07.2018, 21:16
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Шахтер 1 : 3 Закончился
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть