Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вітор Буено. Кіт в мішку.

2018-07-20 23:17 Дерліс Гонсалез через декілька годин стане гравцем Сантоса. Оренда на рік за 1,5 млн євро. Безумовно ... Вітор Буено. Кіт в мішку.

Дерліс Гонсалез через декілька годин стане гравцем Сантоса. Оренда на рік за 1,5 млн євро. Безумовно для ЛА парагваєць – топовий гравець. Тому логіка Сантоса, який прагне отримати золоті нагороди, цілковито зрозуміла. Це суттєве підсилення атакуючого потенціалу команди. Динамо ж втрачає гравця, який можливо і не був стабільним, та створював конкуренцію на крилах атак.

У Дерліса були потужні матчі, де він ставав кращим гравцем. Так, нажаль це були одиничні випадки, та рівень гри Гонсалєз тримав. Відверто провальних матчів було не так і багато. Зрозуміло, що вирішальним став матч із Маріком, де йому довірили місце в основі, через його зону ми пропустили, а він провів 45 хвилин блідо і невиразно. Ми всі зараз розуміємо, що саме втрата очок у цьому матчі стала вирішальною. Хацкевич не пробачив. Та відсутність вінгера в заявці – відсутність глибини складу. Фактично ми входимо в сезон лише із одним Циганковим і Вербічем. Цього замало. Тому Динамо готує заміну.
Довгий час фігурувало ім’я аргентинця Мансільї. 21-но річного талановитого гравця. Це була точно креатура Краснікова. Та за останній тиждень все змінилось. Сантос почав торгували Дерліса і запропонував нам варіанти на заміну. І схоже все йде до того, що 24-х ріний бразилець Вітор Буено проведе рік зустрічної оренди в Динамо. Саме про цього гравця хочеться поговорити сьогодні.

Що є позитивного? Вітор Буено вважається талановитим гравцем. Він дійсно достатньо універсальний і має більше 50 матчів за основу Сантосу. Хлопець високий, гарно читає гру. Закриває одразу 3 позиції на полі. Хоча все ж фланги йому ближче, ніж зона атакуючого півзахисника. Буено до 2015 року не був відомим гравцем. В 21 рік його знайшли селекціонери Сантосу в Батафого, де він не грав за основний склад. В 2015 Буено дебютував в самому кінці турніру, зігравши лише декілька матчів. Та в останньому турі яскраво себе проявив. А в 2016 році Вітор став одним із кращих новачків сезону. Він увійшов у список 5 2016 року разом із Че Че. Наш центральний півзахисник посів 1 місце, а Буено 3. 2017 рік розпочався також оптимістично. В Копа Лібертадорос хлопець дуже яскраво себе проявив. Був гравцем старту Сантосу. Кар’єра йшла в гору. Та 1 липня 2017 року все змінилось. У матчі із Атлетико Гойяненсе Вітор порвав хрести.

Ви ж прекрасно знаєте про цю травму. Для флангового гравця, де швидкість є визначальною характеристикою, хрести – хрест на кар’єрі. Для гравців оборони – не так критично. Да, сьогодні медицина творить дива. І цілком можливо, що травма залікована і хлопець набирає кондиції. І він дійсно в 2017 році потроху награвався. Хоча гра була далекою від зразків 2016-17 років. Саме тому Динамо бере гравця із такою біографією. Зрозуміло, що він приходить для глибини складу. Якщо він буде показувати рівень гри минулорічний, то ми отримаємо добротну бойову одиницю. Тим більше, що цей рік піде на користь Цитаішвілі. Гія буде мати шанси. І якщо у бразильця не піде гра, то Гія буде грати більше. Безумовно, що цей рік повинен стати періодом дорослішання і адаптації для найталановитішого гравця молодіжки. А вже з наступного року ми отримаємо повноцінну бойову одиницю. Та якщо подивитись матчі молодіжного Євро, то Цитаішвілі захопив вже всіх там. І якщо від Рафіка Житан очікували яскраву гру, то він її і показує. То гра Гії захопила всіх. Росте в Динамо чудовий гравець. На мою думку він вже цілком готовий бути тим 3-м у ротації. Та Хацкевичу видніше.

Я не в захопленні від Буено саме через те, що він так і не відійшов від важкої травми. Ми беремо кота у мішку. Бо не відомо те, що з цього вийде. Є великі питання по його мотивації. Бо все схоже на примус, а не на перехід по бажанню. Мансілья був значно цікавішим варіантом на мою думку. Та вибір – вибір. Тому побажаю бразильцю адаптуватись і принести багато користі Динамо, якщо він вже стане нашим гравцем.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.07.2018, 23:17
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть