Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як подивитись матчі чемпіонату України в Україні?

2018-07-22 17:21 Переглядаючи блоги колег-вболівальників, наштовхнувся на такий: http://dynamo.kiev.ua/blog/304602-pro-visvtlennya-28-go-chemponatu-ukrani-upl-na-telebachenn#comment-5298776 Бажаючі можуть переглянути. Там все розписано, хто кого і ...

Переглядаючи блоги колег-вболівальників, наштовхнувся на такий: http://dynamo.kiev.ua/blog/304602-pro-visvtlennya-28-go-chemponatu-ukrani-upl-na-telebachenn#comment-5298776 Бажаючі можуть переглянути. Там все розписано, хто кого і скільки раз буде … транслювати. Тема хоч і заюзана, але актуальності, нажаль, не втрачає, повернутись до неї хочеться, але є більш солідні дописувачі, які краще це зроблять.

Але у мене є дещо специфічна точка зору, як для болільника. Почну з того, що на форумі сайту protv.ua панує просто істерія з приводу того, що «Украинские спутниковые телеканалы ЗАКОДИРУЮТ» http://protv.net.ua/viewtopic.php?f=6&t=13730&p=127936#p127936 А от тепер давайте спробуємо накласти наші футбольні реалії на ситуацію із мовниками. І як виявляється, ситуація досить неоднозначна. Погоджусь з тим, що в Україні значна кількість населення мешкає в місцях компактного проживання, де реально існує кабельне телебачення. Тут питання майже вирішено за виключенням того, що середньопересічного вболівальники цікавить свій чемпіонат (кубок), єврокубки та турніри збірної. І цей середньопересічний вболілівальник звик отримувати цей пакет безкоштовно (за виключенням вартості доставки сигналу у кабельних мережах). Правильно це чи ні у країні, рівень життя в якій впав за останні чотири роки більш ніж втроє, теж оцінювати не буду. Для цього є інші місця і в деяких випадках «нє столь отдальонниє». Як відомо, аналогове телебачення, яким охоплено від 6 до 7 мільйонів домогосподарств, нарешті буде відключено. Альтернативою йому стане недержавна цифрова (донецька, чого там лукавити) мережа «Зеонбуд», яка має 4 мультиплекси по 8 каналів на частотах ДМХ. Наразі держава робить судомні потуги з розгортання державного мультиплексу на 8-10 каналів, бо вибори ж скоро. Але не на дециметрових частотах, а на 6-12 каналах. Що туди спробують всунути, важко сказати. Навряд чи існуючі канали, яких і так не вистачає для повноцінного заповнення Зеона. Про можливість дивитися по інтернету не буду говорити, так як таку можливість мають якраз не ті 6-7 мільйонів домогосподарств. Враховуючи той факт, що Зеон не покриває і 90 відсотків території України своїм сигналом, державний мультиплекс тільки-тільки десь проговорюється, платні футболи транслюються тільки у кабельних мережах (про супутник дуже скоро доведеться забути, (замурють) :) закодують), то що лишається у вільному доступі? Лишаються трансляції домашніх матчів ЧУ за участю Динамо, Зорі на плюсах та Карпат на Зіку. І куди ми прийшли? І що з цього приводу зовсім не думає ФФУ? Звичайно, багато аспектів залишилось поза межами блогу. Але що завадить їх розглянути у ході дискусії? Вважаю, що питання потребує не тільки обговорення, а якихось радикальних (у межах чинного законодавства) дій щодо футбольних функціонерів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.07.2018, 17:21
22.07.2018, 17:21
304790 2 Internat, AHATOM
The_Balamut
Автор:
(The_Balamut)
Статус:
Наставник (2161 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть