Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

До хорошого швидко звикаєш)) Выбор редакции

2018-07-22 21:39 Знаєте, а ми вже трохи звикли до перемог Динамо над шахтою. Тому особливої активності вчора не ... До хорошого швидко звикаєш))

Знаєте, а ми вже трохи звикли до перемог Динамо над шахтою. Тому особливої активності вчора не було після матчу. Цілком можливо, що це пов’язано із боксом, який розпочався десь через годину після завершення трансляції. Та я думаю, що до хорошого просто звикаєш швидко. Хоча, цілком можливо, що є і інша грань.

За наявною інформацією є достатня кількість вболівальників, які розповідають, що ті матчі, в яких Динамо перемагало в минулому сезоні, суперник не мав мотивації. А от у фіналі суперкубку 2017 мотивація була, як і у фіналі КУ 2018, і там вже шахта перемогла. Вчорашній же матч в цю схему не впишеш.
Так, є багато таких, хто може вважати перемогу випадковою. Що суперник був за всіма статтями сильніший. Чи так це? Володіння, ініціатива дійсно перші 16 хвилин була на боці конкурента. Саме на ці перші 16 хвилин і прийшлась більша частина моментів за матч. Лише один удар у створ воріт Динамо був нанесений після цього. Удари ж Динамо по воротам були після 16 хвилини більш стабільними. А у другому таймі Динамо за реальними гольовими моментами наздогнало, а може і перегнало суперника.
Безумовно вчора на полі була Команда. Це проявляється у багатьох моментах. Дрібниць тут не буває. З чого все починається? Все почалось від спільного командного рішення не тиснути руку зраднику і тепер вже кроту Мораєсу. Ви знаєте коли в останнє було таке помітне командне рішення? Коли в 2000-му році, якщо я не помиляюсь, команда поголилась вся після серії невдач. Навіть СаШо. Це говорить про Команду, про колектив, про єдність, про ситуацію всередині. Тепер ми побачили таке від цього Динамо. Вони зібрались перед матчем і все обговорили. Всі деталі і дрібниці. Видно, як всі біжать, як накривають, як закривають зони. Не було байдужості, не було зони комфорту. Парні вийшли вигризати перемоги. У команди був план. Тут все просто. Компактність в обороні і високий пресинг. Не постійний високий пресинг, а при втратах м’яча після атак. Ми можемо легко побачити в цьому матчі як вся команда накриває. Не одна людина, а всі.
Дуже легко це помітити при голі. Тут варто зазначити, що легко побачити як наші хлопці розібрали гравців. Чому ви думаєте Пятов не одразу виніс м’яч? Не було вільного партнеру. Шахта не звикла виносити в аут. Виходять низом, через захист, через опорників. І тут високий пресинг, всіх розібрали і тому то задумався, а Шепелєв вже тут. Якби він не побіг, то не було б нічого. Ще й Вербич в цьому моменті займає визначальну позицію в центрі трикутника між трьома суперниками. Кожному з них віддавати в ноги – ризик, бо Беньямін кожного встигне накрити. А далі все просто. Втрата м’яча на 34 секунді. Буяльського ще близько не має, він знаходиться в 40 метрах від воріт, а вже на 37 секунді він в штрафному. На 37, через 3 секунди після втрати вже 5 гравців Динамо були в активній фазі. Гол забили на 41. За 7 секунд після втрати. Це не просто помилка Пятова. Його змусили. Шахту накривали весь матч. Так, моментами, але накривали. Всі працювали в обороні, всі працювали на атаку. Як для мене, то Віктор Циганков став мотором команди, лідером на полі. Він був усюди. Ще й передавав емоційний заряд партнерам. Справжній лідер.

Ми як завжди почули стони від Фонсеки про пенальті, який не призначили, про червону картку Бурді. І жодного слова про своїх. Свої ж ангелочки. Про те, як завершився минулий сезон підкатом Нема в ноги Віктору вже забулось, да? Бурда зіграв грубо, дійсно грубо. Та не прямою ногою. Якби там була пряма, то була б червона. А так справедлива жовта. Пенальті. Марлос безумовно домальовував. Гармаш зіграв критично. Впевнений, що якби був ВАР, то це було б пенальті у наші ворота на 90%. Хоча, Труханов був поряд і в момент падіння дивився. Цілком можливо, що він побачив малювання. Що він бразильцю і сказав. Та Гармаш неправий. Міг підставити команду.

Та я хочу сказати трохи про іншого гравця. На скрині легко побачити момент, коли Степаненко наступає на ногу Гармашу. Подивіться відео цього моменту. На скрині видно, хоча і поганенько, що у Стьопи очі опущенні вниз, він дивиться на ногу Гармаша, а після цього відверто наступає. Цей момент стався на 47 хвилині. Як на мене, то це пряма червона. Гравець шахти все бачить і навмисно шипами наступає на ахіл. Далі фото із Циганковим і все тим же Стьопою. Одна атака, два шалених стрибка в ноги. Після першого Віктор встав, після другого впав. На щастя у другому моменті шипи пройшли у міліметрах від ноги. І удар був нанесений м’якою частиною ноги. Суддя не помітив. А це також чиста жовта як мінімум. Нагадаю, що жовту він так і не отримав.

Що є у сьогоднішнього Динамо? Є надія. Ми бачимо молоду команду, де зібрані вихованці школи. Всі вони вмотивовані. Ми бачимо їх рівень майстерності. Легко побачити перспективи цієї команди. В сьогоденні ми бачимо дисципліну, бачимо як зростає кожен гравець. Є віра в цих хлопців. А цього давно вже не було. Цей сезон стартував. Він буде важким. Він буде цікавим. Та особисто у мене є віра в цих хлопців. Розумію, що не все ще так чудово. Однак, Динамо на вірному шляху.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.07.2018, 21:39
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть