Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перспективи на сезон.

2018-07-23 11:10 Аналізуючи матч за Суперкубок України, дійшов наступних висновків: 1. Динамо – молоде і дуже зле: вже ...

Аналізуючи матч за Суперкубок України, дійшов наступних висновків: 1. Динамо – молоде і дуже зле: вже скучили за титулами та перемогами у турнірах. Це однозначно плюс. 2. Звертається увага на самовіддачу та спортивну агресію наших гравців. Щодо Шахтаря: 1. Влітку пішов Фред, який був добрим гравцем, а також Бернард та Ферейра – не топ-граці, але гру кротів вони якось підсилювали.

2. Замість них прийшов Мораєс… 31 рік. Якщо Фонсека уважно дивився виступи Мораєса за Динамо, то мав би розуміти, що той добре грає, коли виходить на заміну, а коли зі стартового складу – він мало що може показати. Тож, не дивно, що у суботу Жуніор нічого не показав. 3. Марлос і Тайсон – лідери Шахти, але вони вже немолоді і далі будуть грати гірше, а не краще. Тим більше змагатись з молодими та агресивними динамівцями їм буде все важче. 4. Єдиний атакувальний гравець топ-рівня у нормальному віці, що залишається – Ісмаїлі. Хоч він і захисник, але встигає і захист тримати, і атаку створювати. Навіть Ярмоленко не міг нічого з ним вдіяти. Але – один в полі не воїн. 5. Інші гравці, в тому числі і новачки поки ще не дотягують до рівня Вілліана, Фернандіньо та Фреда. 6. Фонсека наступає на одні й ті ж граблі: вважає, що контроль м’яча обов’язково має забезпечити йому результат. Поразка від Роми, а також поразки збірних Бразилії та Іспанії на ЧС, вочевидь, нічому його не навчили. Він продовжує істерично кричати, що «ми контролювали м’яч і тому ми – кращі». 7. Попередні два сезони Фонсека виїжджав на команді Луческу, а тепер йому вже треба створювати свою команду. Складається враження, що він упустив цей момент і не може зрозуміти, що коїться. Висновки: 1. В нас є дуже вдалий шанс у цьому сезоні взяти і чемпіонство і кубок. Хац у минулому сезоні провів великий обсяг роботи – створив нову команду і тепер тільки корегує склад, підсилюючи його якісними легіонерами. 2. Поки Фонсека зрозуміє, що йому вже треба зараз створювати нову команду, в тому числі і на вихованцях Шахти – може бути вже пізно (для них).

Проте, у кротів залишається незмінний козир – суддівство та ручна ФФУ. З цим нам треба рахуватись, а тому треба брати очки у кожному матчі, не нехтувати жодним суперником. Ребров програвав Шахті, але виграв два чемпіонства. Тож, вперед, Динамо! Все в наших руках!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.07.2018, 11:10
Attila.Kiev.com.ua
Автор:
(Attila.Kiev.com.ua)
Статус:
Наставник (1469 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть