Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Оптимістичні "1:0"

2018-08-18 23:27 Доброго вечора!!! Не претендую на роль експерта, але хочу поділитися своїми враженнями про гру "Динамо", як ...
                                           Доброго вечора!!!

       Не претендую на роль експерта, але хочу поділитися своїми враженнями про гру "Динамо", як бачу її, я.
       Дуже приємна перемога над "Олександрією", "Динамо" робить рівно те, що треба для перемоги...Складом "ротації" показали дуже пристойний (з точки зору домінації) футбол, дуже добре комбінували, особливо в другому таймі.
Розумію, що суперником був не "гранд", проте грамотна та дисциплінована команда. Таку гру захисту "Динамо", як зараз, я не пам'ятаю, напевно після 1986 року. При чому, не важливо, хто там грає Бурда, Шабанов, Кадар, Морозюк, Пиваріч (Кендзьора надовго прописався в "основі"). Сьогодні непомітно було відсутність Бурди. Це означає, що в команді працюють над принципами гри у захисті. Якщо порівняти з минулорічною, то це величезний прорив. В очі кидається наскільки добавив Кадар (пам'ятаю його дебютні ігри), Кендзьора "носиться" туди-сюди, ніби в нього "два серця", у підкаті виносить "з ногами", Бурда, взагалі, за один рік виріс у найкращого українського центрального захисника. Все-таки, не пропускати від головного конкурента декілька матчів протягом календарного року дорогого коштує (пригадую часи Сьоміна - 2 та Блохіна). Не будемо звертати увагу на гол у Празі, на мою думку з лівого пенальті, а також на гол Беседіна з офсайду...Склалося враження, що арбітрам матчів з чехами теж не подобався рахунок "1:0", на користь киян)))...Окремо, про Бойка...Нарешті "Динамо" знайшло воротаря "номер один", а Денис вийшов на свою найкращу форму. Дуже впевнено він грає в цьому сезоні. Що стосується Чече...Каші не зіпсував, навпаки, відіграв на своєму теперішному рівні. Так, на око, м'ячем гарно володіє, не відскакує він від нього, як від Гармаша/Сидорчука, паси точні віддає, не "обрізається". Нічого проти Дениса та Сергія не маю, ім агресії та ..... не відмовиш, але більшість їхніх підкатів відбуваються після їхніх же "обрізів". Відчуваю, що Чече добавить, насамперед звикне до колективу та буде набагато впевненішим. І буде грати в старті. Андрієвському мало практики, це видно, можливо йому треба повернутися до "Зарі", не виглядає поки він краще Шепелєва, а для ротації на цій позиції вистачає гравців. Дуже яскраво відіграла група атаки після виходу Циганкова. Він з Вербічем утворив таку потужну зв'язку, якої давненько не було, звісно не без участі Беседіна. Не розумію, чому всі акцентують увагу, що в "Динамо" один/два форварди?..."Атакуючих активів" в команді п'ятеро Беседін, Русин, Вербіч, Циганков, Шепелєв. Буено та Супряга - в перспективі. Дуже хочу, щоб вони синхронно вийшли на свій пік форми. Дуже цікаво буде подивитися на їхню гру. Сподіваюся, що наш тренерський штаб знає, що робить, і це станеться в матчах з "Аяксом". Цікаво, що ми бачили не дуже виразну гру зі "Славією" та "Львовом", не дуже яскраву гру в атаці з десятками моментів (при цьому без втрат), але ми ще не бачили, якою буде гра, коли пропустимо першими, можливо тоді побачимо атакуючий потенціал. "Аякс" буде "лакмусом", чи правильним шляхом йде команда Хацкевича. На мою думку, враховуючи не пікову форму лідерів та всієї групи атаки, перемоги "1:0" не є чимось аномальним. Вже давно закінчився "футбол розгромів", останній був в 2014 році на Чемпіонаті світу в півфіналі Пам'ятаєте, як недавно коментатор матчу проти "Львова" видав: "Як приємно бачити такі "нулі"!!!

Так от, такі 1:0, для мене дуже приємні!!!

Всім гарної ночі!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.08.2018, 23:27
AliG1980
Автор:
(AliG1980)
Статус:
Старожил (665 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть