Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Crystal Palace v Liverpool Выбор редакции

2018-08-20 14:01 Шановні прихильники Premier League та вболівальники Ліверпуля! Сьогодні на стадіоні Selhurst Park, в передмісті Лондона, відбудеться ... Crystal Palace v Liverpool

Шановні прихильники Premier League та вболівальники Ліверпуля!

Сьогодні на стадіоні Selhurst Park, в передмісті Лондона, відбудеться заключний матч другого туру.

The Eagles v The Reds

Трансляція: телеканал футбол-1, о 22 : 00 за київським часом. Не знаю навіть, який тут ставити смайлик, сумний, чи все ж позитивний, адже матч в Україні покажуть. В гості до коуча Пеласу, Роя Ходжсона завітає його колишній клуб. На офіційному сайті Крістал Пелас написано, що матч можна переглянути за допомогою livesoccertv.com, із випадаючого списку я нарахував більше 50 країн і збився :-))

Обидві команди стартували з перемог і палають бажанням закріпити успіх. Рой Ходжсон сповнений оптимізму, в нього є повний склад і є з кого вибирати. Відмічу захисників: досвіченого Мамаду Сако і талановиту англійську зірку Уан-Біссака. Півзахисників Мілівоєвича, Таунсенда і бельгіського нападаючого Бентеке, який свого часу також був у Ліверпулі. І, звичайно, головна зірка Пелас - Вілфрид Заа, трансферна вартість 30 млн, грав за англійську збірну, тепер за Кот-Дівуар, геніальний півзахисник, йому не вистачає лише одного м`яча, щоб стати голеадором всіх часів за Крістал Пелас в ПЛ.

. Ліверпуль, напевно, єдиний, хто може кинути виклик Гвардіолі і Манчестер Сіті в боротьбі за чемпіонство. У Червоних зі складом ще більше гаразд, але не зіграють Ловрен і Каван, як і раніше, травмований Окслейд-Чемберлен. Пеласу слід побоюватися Садіо Мане, який в 7 матчах забив їм 5 голів.

Клопп вважає, що Пелас хороша команда, без видатних трансферів, не рахуючи Заа, похвалив Ходжсона, який в складні часи використав весь свій досвід і тепер команда грає в футбол Але відмітив, що приїхали перемогти.

Остання зустріч між клубами була ще в далекому 2014 році, тоді Ліверпуль вів 0:3 але Орли зібралися, в підсумку 3:3. Всього в Лізі вони зустрічалися 36 разів. У двадцяти матчах перемагав Ліверпуль, у 9-ти Пелас, зафіксовано 7 нічиїх.

Мені сподобався гід для вболівальника Крістал Пелас. Турнікети відкриються за півтори години до початку матчу. Для ранніх пташок, протягом перших 45 хвилин, пропонують хот-дог або чізбургер + пиво всього за 6 фунтів, як додаток до великого вибору їжі та напоїв навколо стадіону. Основна інформація чекає на них в барах стадіона. Фанзону відкрито на автостоянці за три годину до матчу, вона вміщує 500 чоловік, власників квитків обслуговують за принципом: перший прийшов, перший отримав сервіс :-)

У фанзоні їжа, напої, ціла низка конкурсів, зустріч з клубними талісманами Пітом і Алісою. Працюватиме фанзона до самого початку футболу.

В зонах відпочинку 4 бари з ексклюзивними назвами: Glaziers, Wright & Bright, Red & Blue and Stanley Stephenson. Club Store, Box Office відкриті з самого ранку.

Є магазин ігрових автоматів.

Також клуб попереджує вболівальників, що квитки на Ліверпуль вже продано і щоб не купували за межами стадіону, як я розумію, з рук.

Для власників авто повідомлення, що з безпеки вболівальників паркувальний майданчик зачинять за годину до матчу.

На стадіон заборонено проносити будь-яку піротехнику, на вході працює Security Checks.

Як бачите, все для вболівальників, і якщо додати безкомпромісну боротьбу на полі в кожній зустрічі, неважко зрозуміти, чому їхні трибуни заповнені вщерть.

Оця симпатична арена і ми чекаємо чудовий футбол увечері.

Бажаю всім приємного перегляду. Прогнозую перемогу Ліверпуля з рахунком 2:1.

В підготовці цього блогу була використано інфо з офіційного сайту CRYSTAL PALACE F.C.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.08.2018, 14:01
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7445 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть