Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ваше слово, Олегу Лужний!

2018-08-26 13:17 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Динамо знову зіграло натужно, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Ваше слово, Олегу Лужний! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Шановні, Ви знаєте, я потихеньку стаю "однодневным ...

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Динамо знову зіграло натужно,

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Ваше слово, Олегу Лужний!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Шановні, Ви знаєте, я потихеньку стаю "однодневным болельщиком".

Тобто, в день матчу живу радісно, що увечері гратиме рідна команда. З нетерпінням чекаю оголошення складу, самої гри, і звичайно, перемоги.

Найбільше чекаю гарного футбола у виконанні динамівців. Якби вони вчора обтесали всі стійки, перекладину ударами, якби я побачив бажання грати до останньої хвилини, вибачив навіть програш. Ось і виходить, минає день матчу і всі останні до наступного, дні я переживаю, задаю собі питання, що ж далі і не знаходжу відповідей.

Із інтерв`ю Юрія Мороза Тисніть

"— Мы все время говорим о какой-то усталости. От чего? Устали играть в футбол? Выигрываем 3:1, соперник вдесятером. Просто надо поставить жестче ногу — Петрусенко, Алибекову. Но наблюдается какое-то равнодушие, нет коллективизма в борьбе за результат. Большинство на поле — на мой взгляд, опытные игроки, они постоянно работают с первой командой. Но — «там меня пока не видят, а здесь я уже перерос». Нам надо быстро и кардинально решить этот вопрос с педагогической точки зрения. На мой взгляд, не имеют права молодые игроки демонстрировать такую «усталость»."

Я навіть не хочу коментувати, тому що довіряю тренеру, який бачить все ізсередини команди.

На мою думку, основний склад не має і близько такого капітана, як Олег Лужний. Віктор Циганков - класний і технічний футболіст, але йому ще не вистачає харизми. Коля Морозюк ніби досвічений і авторитетний, але якість його власної гри не дає йому морального права "навтикати" молоді. Яка роль в тренерському штабі Олега Романовича? Допомога Хацкевичу в тренувальному процесі?

В світлі того, що сказав Юрій Мороз, я відверто сподіваюся на більше від нашого уславленого в колишньому капітана. Тому що швидко все може вийти з під контролю. Гармаша втихомирити вже не здатні. Настала пора діяти рішуче і можливо жорстко. Ніякої байдужості перед Аяксом бути не повинно.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.08.2018, 13:17
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Ворскла Колос - : - 20 апреля 18:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть